brunda Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) lidi prosim o radu nikde jsem to nenašel pri zapnuti klicku se mi svetla pohnou nahoru a dolu a sviti normalne tak jak ma ,ale pri zatizeni auta se svetla nestahnou dolu ktere cidlo to bude na zadni nebo predni naprave porpipade jak se to da zjistit?je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi?kdyz jsem hybal cidlama tak to v merenych hodnotach ukazovalo nejaky rozdily Editováno: 16. Září 2010, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit. takze leve svetlo-ridici jednotka neni kodovana 01042,55-00 adaptace neprovedena,,01539 svetlomety nebyli kalibrovany prave svetlo O chyb jak to nakodovat netusim.nebo ani nevim kde vzit kod atd takze po celodenim zkoumani me to uz jenom hlasi ze svetla nebyli kalibrovany ale to nevim jak udelat nenasel jsem navod a nevim jestli to pujde vagem?diky za info.je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi? Editováno: 16. Září 2010, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 To byla nějaká domontáž, bouračka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Podle mě bude stačit provést seřízení světel. Znamená to provést základní nastavení. Skupina 001 seřídit světla a přejít na skupinu 002 a tím se mu řekne, že toto je základní poloha. Zkusil bych to nejdříve udělat bez regloskopu, smazat paměť závad a mělo by to chodit. Pokud jo, tak to zopakuj znovu s regloskopem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 joo tak dnes se mi to povedlo uz to mam kalibrovany a vymazany chyby tak vypada ze by to mohlo chodit kdaz zatizim zadek auta nebo slapnu na prah tak neco zavrci ale jestli je to opravdu to co potrebuju nevim ,zavrci ale nevim jeste jestli to naklani ale predtim to vrceni nebylo zitra skusim ke kamosovi na reglosklop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 To bude náklon světel to vrčení. jsou to krokové motorky. Můžeš to zkusit tak, že si rozsvítíš světla a zatlačíš rukou na předek auta a ono to ta světla trochu zvedne. je to vidět na parabole i očima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2010 tak to chodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.