Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

lidi prosim o radu nikde jsem to nenašel pri zapnuti klicku se mi svetla pohnou nahoru a dolu a sviti normalne tak jak ma ,ale pri zatizeni auta se svetla nestahnou dolu ktere cidlo to bude na zadni nebo predni naprave porpipade jak se to da zjistit?je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi?kdyz jsem hybal cidlama tak to v merenych hodnotach ukazovalo nejaky rozdily

Upraveno od brunda

Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit.

• Autor

Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit.

takze leve svetlo-ridici jednotka neni kodovana 01042,55-00 adaptace neprovedena,,01539 svetlomety nebyli kalibrovany

prave svetlo O chyb

jak to nakodovat netusim.nebo ani nevim kde vzit kod atd

takze po celodenim zkoumani me to uz jenom hlasi ze svetla nebyli kalibrovany ale to nevim jak udelat nenasel jsem navod a nevim jestli to pujde vagem?diky za info.je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi?

Upraveno od brunda

To byla nějaká domontáž, bouračka ???

Podle mě bude stačit provést seřízení světel. Znamená to provést základní nastavení. Skupina 001 seřídit světla a přejít na skupinu 002 a tím se mu řekne, že toto je základní poloha. Zkusil bych to nejdříve udělat bez regloskopu, smazat paměť závad a mělo by to chodit. Pokud jo, tak to zopakuj znovu s regloskopem...

• Autor

joo tak dnes se mi to povedlo uz to mam kalibrovany a vymazany chyby tak vypada ze by to mohlo chodit kdaz zatizim zadek auta nebo slapnu na prah tak neco zavrci ale jestli je to opravdu to co potrebuju nevim ,zavrci ale nevim jeste jestli to naklani ale predtim to vrceni nebylo zitra skusim ke kamosovi na reglosklop

To bude náklon světel to vrčení. jsou to krokové motorky. Můžeš to zkusit tak, že si rozsvítíš světla a zatlačíš rukou na předek auta a ono to ta světla trochu zvedne. je to vidět na parabole i očima.

• Autor

tak to chodi :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.