Přejít na obsah

Xenony octavia 2002

brunda

Doporučené příspěvky

lidi prosim o radu nikde jsem to nenašel pri zapnuti klicku se mi svetla pohnou nahoru a dolu a sviti normalne tak jak ma ,ale pri zatizeni auta se svetla nestahnou dolu ktere cidlo to bude na zadni nebo predni naprave porpipade jak se to da zjistit?je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi?kdyz jsem hybal cidlama tak to v merenych hodnotach ukazovalo nejaky rozdily

Editováno: , autor: brunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit.

Odkaz ke komentáři

Připojit Vag a načíst paměť závad. Pokud tam nic nebude, tak se přesuň do měřených hodnot a když zatížíš předek nebo zadek auta, měly by se měnit hodnoty napětí na výstupu čidel. Pokud ne, bude něco špatně. Buď mechanicky -- táhlo k čidlu, nebo elektricky, pak vyměnit.

takze leve svetlo-ridici jednotka neni kodovana 01042,55-00 adaptace neprovedena,,01539 svetlomety nebyli kalibrovany

prave svetlo O chyb

jak to nakodovat netusim.nebo ani nevim kde vzit kod atd

takze po celodenim zkoumani me to uz jenom hlasi ze svetla nebyli kalibrovany ale to nevim jak udelat nenasel jsem navod a nevim jestli to pujde vagem?diky za info.je mozny ze to kvuli kalibraci nenaklapi?

Editováno: , autor: brunda
Odkaz ke komentáři

Podle mě bude stačit provést seřízení světel. Znamená to provést základní nastavení. Skupina 001 seřídit světla a přejít na skupinu 002 a tím se mu řekne, že toto je základní poloha. Zkusil bych to nejdříve udělat bez regloskopu, smazat paměť závad a mělo by to chodit. Pokud jo, tak to zopakuj znovu s regloskopem...

Odkaz ke komentáři

joo tak dnes se mi to povedlo uz to mam kalibrovany a vymazany chyby tak vypada ze by to mohlo chodit kdaz zatizim zadek auta nebo slapnu na prah tak neco zavrci ale jestli je to opravdu to co potrebuju nevim ,zavrci ale nevim jeste jestli to naklani ale predtim to vrceni nebylo zitra skusim ke kamosovi na reglosklop

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...