aivos Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Zdravím pánové, jde nacpat radionavigace NEXUS do faceliftovane palubky O1? bez nejakych uprav? Vim ze do O1 jde 2DIN radio dat ale NEXUS mi prijde ze ma trochu zkosene hrany a tak by me zajimalo jestli tam jde vubec dat? Popř. nemáte nejakou fotku? A propojení na Maxi-Dot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 musel by jsi dát převodník a rozměrově nepůjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 19. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2010 musel by jsi dát převodník a rozměrově nepůjde.. aha a tak nejake jine krom DX ktera by sla? DX by mi nevadila ale neumi prehravat audio CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 když k DX připojíš changer nebo čtečku SD karet a flash disků je to dobrá kombinace do O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 To jo, hlavně dobré pro zloděje - bohužel... ale to každá navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Funguje a rozmerovo TAKMER pasuje RNS510 z touarega pred faceliftom. Pozri si moje auto v sekcii Vasa Octavia a tam to mas. V spravnej kombinacii s podvolantovou jednotkou a par upravami v softu v budikoch slape vsetko fantasticky cez skoda prevodnik, vcetne s diagnostikou po CANe! Po prisposobeni okrajou RNS na skosene kraje je to dokonale... ale drahe riesenie. Mimochodom mam to rozbehane spolu s bluetooth sadou a tym padom aj hlasovym ovladanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.