Publikováno Září 19, 201014 r Zdravím pánové, jde nacpat radionavigace NEXUS do faceliftovane palubky O1? bez nejakych uprav? Vim ze do O1 jde 2DIN radio dat ale NEXUS mi prijde ze ma trochu zkosene hrany a tak by me zajimalo jestli tam jde vubec dat? Popř. nemáte nejakou fotku? A propojení na Maxi-Dot?
Září 19, 201014 r Autor musel by jsi dát převodník a rozměrově nepůjde.. aha a tak nejake jine krom DX ktera by sla? DX by mi nevadila ale neumi prehravat audio CD...
Září 19, 201014 r když k DX připojíš changer nebo čtečku SD karet a flash disků je to dobrá kombinace do O1
Říjen 7, 201014 r Funguje a rozmerovo TAKMER pasuje RNS510 z touarega pred faceliftom. Pozri si moje auto v sekcii Vasa Octavia a tam to mas. V spravnej kombinacii s podvolantovou jednotkou a par upravami v softu v budikoch slape vsetko fantasticky cez skoda prevodnik, vcetne s diagnostikou po CANe! Po prisposobeni okrajou RNS na skosene kraje je to dokonale... ale drahe riesenie. Mimochodom mam to rozbehane spolu s bluetooth sadou a tym padom aj hlasovym ovladanim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.