atletmar Vloženo 21. Září 2010 Vloženo 21. Září 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit jak vyresetovat Climatronic u mojí Octavie. Hledal jsem jak to udělat, ale nic jsem o tom nenašel. Nevíte jaká 2 kouzelná tlačítka to udělají, popřípadě foto. Díky moc. M Citovat
abit Vloženo 24. Září 2010 Vloženo 24. Září 2010 Mozna hloupy dotaz: k cemu je ten reset climatronicu dobry??? Citovat
pajko Vloženo 27. Září 2010 Vloženo 27. Září 2010 jej sorry...je to econ+fukanie do tvare...je to tlacitko vlavo dole Citovat
revolic Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 no hej a na čo to treba resetovať? čim sa to prejavi? Citovat
acek Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 Provede se tím základní nastavení.Aby chodily servomotorky tak jak maj chodit a aby to foukalo tak jak má.Jde to i vagem. Citovat
Piwell84 Vloženo 25. Listopad 2018 Vloženo 25. Listopad 2018 Super, díky moc ? Měl jsem to nějaký rozhašený, bylo slyšet cvakání a neofukovalo mi sklo. Bál jsem se komplikovaný opravy. Mám OII předface s climatronicem. Stačilo ale udělat kalibraci dle návodu (stisk ECON + ofukování xichtu - zobrazí se jakýsi hieroglyf s nápisem FR) a po asi půlminutový kalibraci klapek vše fachčí jak má ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.