atletmar Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit jak vyresetovat Climatronic u mojí Octavie. Hledal jsem jak to udělat, ale nic jsem o tom nenašel. Nevíte jaká 2 kouzelná tlačítka to udělají, popřípadě foto. Díky moc. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 je to econ+fukanie na nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Mozna hloupy dotaz: k cemu je ten reset climatronicu dobry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atletmar Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 jej sorry...je to econ+fukanie do tvare...je to tlacitko vlavo dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 no hej a na čo to treba resetovať? čim sa to prejavi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Provede se tím základní nastavení.Aby chodily servomotorky tak jak maj chodit a aby to foukalo tak jak má.Jde to i vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell84 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Super, díky moc ? Měl jsem to nějaký rozhašený, bylo slyšet cvakání a neofukovalo mi sklo. Bál jsem se komplikovaný opravy. Mám OII předface s climatronicem. Stačilo ale udělat kalibraci dle návodu (stisk ECON + ofukování xichtu - zobrazí se jakýsi hieroglyf s nápisem FR) a po asi půlminutový kalibraci klapek vše fachčí jak má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.