Sprite Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Ahoj. Prosím vás o pár rad. Jsem čerstvým majitelem Octavie TDi 81kw, r.v. 11/2000... 1. Vůbec se mi nerozsvěcuje kontrolka elektroniky motoru..Ani při startu, když se rožínají všechny kontrolky.. Prodávající mi tvrdil, že tato kontrolka tam vůbec není. Že se dávala až od roku 2003 nebo 4. Je to prosím pravda, nebo mám třeba spálenou žárovku, nebo ji záměrně odpojil? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 2. V popisu výbavy mám napsáno, že nemám akustickou ani vizuální kontrolu otevřených dveří. Tím pádem se mi nerožíná kontrolka otevřených dveří. Jde toto nějak dohrát třeba softwarově? 3. Jde nějak zjistit, jestli bylo v minulosti auto chipované. Rád bych totiž zachoval originál, proto by mě to zajímalo. 4. Za jízdy nebo po vypnutí zapalování ještě tak 15 vteřin slyším jakoby šplouchání vody. Přijde mi, že to jde jakoby zpoza přihrádky před spolujezdcem.. Je toto normální, nebo je někde něco špatně, prasklé atd..?? a 5. Dnes když jsem byl na dovozové technické, tak mi řekli, že musí napsat do Škodovky, protože 81kw z dovozu mají nějaký papírový problém s otáčkami. Moc jsem to nepochopil, ale údajně němci uvádí něco ve 4000ot/min a v česku 4150ot/min. Slyšeli jste o tomto někdo něco a mohl by mi to prosím někdo přesně vysvětlit kdo ví o co jde?? MOC děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 26. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2010 To tu vazne neni nikdo, kdo ma octavku z roku 2000 a starší, kdo by mi potvrdil ze se mu to chova stejně?? :-/ nebo nekdo s diagnostikou, kdo ví jestli jde kontrolka dveri dokodovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.