Davon Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Kdo nema a o necem premysli, napomuzu... http://cgi.ebay.de/Aero-Spoiler-Heckspoile...bayphotohosting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 myslím dost velkej přepych za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 myslím dost velkej přepych za ty prachy No to je uz zase druha vec ale pravdou je, ze 60ecek je kur*a draha sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 myslím dost velkej přepych za ty prachy No to je uz zase druha vec ale pravdou je, ze 60ecek je kur*a draha sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Já mám kombajn, mě se to netýká, ale řekl bych, je to velmi decentní a právě o to víc hezké. Sice si za to trošku připlatíš, ale bylo by to podle mého gusta. Ale kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 mě se to teda vůbec nelíbí, to bych tam raději nic nedával Ale kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn. souhlasím, taky mám kombajn ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 mě se to teda vůbec nelíbí, to bych tam raději nic nedávalAle kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn. souhlasím, taky mám kombajn ;-) Ani by jsi nemohl kdyz mas kombajn!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 podle me je to hrozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 podle me je to hrozny... Ani ty by jsi to tam nenacpal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ani by jsi nemohl kdyz mas kombajn!!! ale doma máme ještě hatchback s kterým jezdí máma a Passat sedana na který by to taky šlo ................. takže proto jsem psal že bych to tam nedal mě se to nikdy nelíbilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 podle me je to hrozny... Ani ty by jsi to tam nenacpal... zaplatpanbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Zase tak strasny to neni, me se libi kdyz to vychazi rovnou z vika kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ja porad premyslim jestli tam neco podbneho dat a vzdycky dojdu k tomu ze to auto ma tak peknou prdel ze to vic nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No ja mam podobny nazor, taky premyslim a divam se co si kdo tam da, ale pak si reknu ze se me libi tak jak je origo a zase to na chvili utichne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.