Publikováno Červen 4, 200619 r Kdo nema a o necem premysli, napomuzu... http://cgi.ebay.de/Aero-Spoiler-Heckspoile...bayphotohosting
Červen 4, 200619 r Autor myslím dost velkej přepych za ty prachy No to je uz zase druha vec ale pravdou je, ze 60ecek je kur*a draha sranda...
Červen 4, 200619 r myslím dost velkej přepych za ty prachy No to je uz zase druha vec ale pravdou je, ze 60ecek je kur*a draha sranda...
Červen 9, 200619 r Já mám kombajn, mě se to netýká, ale řekl bych, je to velmi decentní a právě o to víc hezké. Sice si za to trošku připlatíš, ale bylo by to podle mého gusta. Ale kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn.
Červen 10, 200619 r mě se to teda vůbec nelíbí, to bych tam raději nic nedával Ale kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn. souhlasím, taky mám kombajn ;-)
Červen 10, 200619 r Autor mě se to teda vůbec nelíbí, to bych tam raději nic nedávalAle kufr bych za to neměnil. Kombajn je prostě kombajn. souhlasím, taky mám kombajn ;-) Ani by jsi nemohl kdyz mas kombajn!!!
Červen 10, 200619 r Ani by jsi nemohl kdyz mas kombajn!!! ale doma máme ještě hatchback s kterým jezdí máma a Passat sedana na který by to taky šlo ................. takže proto jsem psal že bych to tam nedal mě se to nikdy nelíbilo :-(
Červen 12, 200619 r ja porad premyslim jestli tam neco podbneho dat a vzdycky dojdu k tomu ze to auto ma tak peknou prdel ze to vic nepotrebuje
Červen 12, 200619 r No ja mam podobny nazor, taky premyslim a divam se co si kdo tam da, ale pak si reknu ze se me libi tak jak je origo a zase to na chvili utichne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.