Publikováno Září 23, 201015 r Zdravím, mám OII, 1.6 MPI, najeto 26 tis., kola 15" 205/60 Dunlop SP Sport01 huštěné 2.5 vpředu a 2.7 vzadu na origo hlinach a pozoruju v chladném období zejména po ránu "zajímavý efekt", a to ten, že při jízdě se na rovné cestě chová, jako by jelo po roletě a je to cítit zejména při jízdě do kopce v rychlostech 40 - 55 km/h. Kola jsou vyvážená - zkontrolováno - ráfek není nakoplý, na plášti není bublina, kola jsou řádně utáhlá a volant se mi netřepe při žádné rychlosti. Po ujetí cca 5 km tento efekt zmizí a ani třeba odpoledne, když je teplo tak se neobjevuje. Nejprve jsem podezříval motor (spojku), že lehce cuká, ale auto se chvěje i při vyšláplé spojce/neutrálu a na diagnostice nic nehlásí. Je možné, že ty Dunlopy se přes noc zformují do vejce a než se rozválí dělají neplechu? Apropos s těma gumama nejsem spokojeny, maji cca 1/2 vzorku a připadá mi, že docela hučí... Jo a v úseku, kde jezdím na cestě roleta není :-) - ověřil jsem v jiném autě a ani ve svém autě efekt odpoledne necítím. Když nafoukám kola dle tabulky na víku nádrže, tak ten efekt je citelnější...
Září 24, 201015 r V tomto to být podle mě určitě může. Auto když stojí, tak je na vozovce guma stlačená. Přes noc to takhle zmrzne a ráno, než se to "zahřeje", tak to chvilku trvá. V létě bez tohoto efektu - nemá to jak zmrznout.
Září 25, 201015 r Zdravím, mám OII, 1.6 MPI, najeto 26 tis., kola 15" 205/60 Dunlop SP Sport01 huštěné 2.5 vpředu a 2.7 vzadu na origo hlinach a pozoruju v chladném období zejména po ránu "zajímavý efekt", a to ten, že při jízdě se na rovné cestě chová, jako by jelo po roletě a je to cítit zejména při jízdě do kopce v rychlostech 40 - 55 km/h. Kola jsou vyvážená - zkontrolováno - ráfek není nakoplý, na plášti není bublina, kola jsou řádně utáhlá a volant se mi netřepe při žádné rychlosti. Po ujetí cca 5 km tento efekt zmizí a ani třeba odpoledne, když je teplo tak se neobjevuje. Nejprve jsem podezříval motor (spojku), že lehce cuká, ale auto se chvěje i při vyšláplé spojce/neutrálu a na diagnostice nic nehlásí. Je možné, že ty Dunlopy se přes noc zformují do vejce a než se rozválí dělají neplechu? Apropos s těma gumama nejsem spokojeny, maji cca 1/2 vzorku a připadá mi, že docela hučí... Jo a v úseku, kde jezdím na cestě roleta není :-) - ověřil jsem v jiném autě a ani ve svém autě efekt odpoledne necítím. Když nafoukám kola dle tabulky na víku nádrže, tak ten efekt je citelnější... Mas to velmy natlakovane Daj 2,2 a uvidis ten rozdiel
Září 26, 201015 r Autor Mas to velmy natlakovane Daj 2,2 a uvidis ten rozdiel No jo, jenze kdyz jsem foukal 2,2 tak jsem skakal kazde rano :-( Kdyz foukam 2,5/2,7 tak je to o dost lepsi, nebo si to aspom myslim. Nebo je problem uplne nekde jinde, ale nenapada me kde...
Září 29, 201014 r Mám to podobný u svých 17" s pneu Bridgestone Potenza, ale stává se to jenom po delším odstavení auta. Říkal jsem si, jestli jsou všechny cesty u nás tak mizerný, ale když to po chvíli zmizí, tak je to jasný, že to dělají pneu.
Říjen 4, 201014 r Zdravím, mám OII, 1.6 MPI, najeto 26 tis., kola 15" 205/60 Dunlop SP Sport01 huštěné 2.5 vpředu a 2.7 vzadu na origo hlinach a pozoruju v chladném období zejména po ránu "zajímavý efekt", a to ten, že při jízdě se na rovné cestě chová, jako by jelo po roletě a je to cítit zejména při jízdě do kopce v rychlostech 40 - 55 km/h. Kola jsou vyvážená - zkontrolováno - ráfek není nakoplý, na plášti není bublina, kola jsou řádně utáhlá a volant se mi netřepe při žádné rychlosti. Po ujetí cca 5 km tento efekt zmizí a ani třeba odpoledne, když je teplo tak se neobjevuje. Nejprve jsem podezříval motor (spojku), že lehce cuká, ale auto se chvěje i při vyšláplé spojce/neutrálu a na diagnostice nic nehlásí. Je možné, že ty Dunlopy se přes noc zformují do vejce a než se rozválí dělají neplechu? Apropos s těma gumama nejsem spokojeny, maji cca 1/2 vzorku a připadá mi, že docela hučí... Jo a v úseku, kde jezdím na cestě roleta není :-) - ověřil jsem v jiném autě a ani ve svém autě efekt odpoledne necítím. Když nafoukám kola dle tabulky na víku nádrže, tak ten efekt je citelnější... Já mám stejné parametry a připadne mi, že tyto pneumatiky strašně hučí. Nedávno jsem vezl kolegu a úplně jsem se styděl, jaký byl v autě hluk, hlavně od zadní nápravy. Připadne mi, že to hučí kolem rychlosti jak popisuješ a taky kolem 80 km/h a hlavně na nových cestách s nově položeným kobercem. Jinak s tím házením nevím, protože parkuji v garáži a tam teplota nejde pod 10°C. Ale ten hluk je hrůza, máte s tím někdo zkušenost? Třeba jsou to ložiska, ale po 20ti tisících?
Říjen 4, 201014 r Ložisko mi zheblo před týdnem. Ale to mělo najeto skoro 250tis. Když to bude ložisko tak to hlavně hučí v zatáčkách-zkuste si zakličkovat. Jinak to v poho ty gumy mohou být. Nekdy se to cele chveje a nikdy nikdo neprijde co to je. Je to slozita rezonancni soustava. Zkusil bych si někde jiné půjčit a projet to.
Říjen 5, 201014 r Mas to velmy natlakovane Daj 2,2 a uvidis ten rozdiel To je málo. Pneu nafoukané na 2,5 je správně. Pokud je pod 2,5 sjíždějí se kraje pneumatik. Alespoň u mě to tak bylo (ale mam 1,9TDI). Ale většina servisů a pneuservisů ti řekne foukat 2,5. A abych se vrátil k té roletě, zkus přejít místo vzduchu na plyn. Mě to pomohlo.
Říjen 17, 201014 r Autor Já mám stejné parametry a připadne mi, že tyto pneumatiky strašně hučí. Nedávno jsem vezl kolegu a úplně jsem se styděl, jaký byl v autě hluk, hlavně od zadní nápravy. Připadne mi, že to hučí kolem rychlosti jak popisuješ a taky kolem 80 km/h a hlavně na nových cestách s nově položeným kobercem. Jinak s tím házením nevím, protože parkuji v garáži a tam teplota nejde pod 10°C. Ale ten hluk je hrůza, máte s tím někdo zkušenost? Třeba jsou to ložiska, ale po 20ti tisících? No, tak jsem přezul na zimáky (Goodyear UG 7+ 195/65/R15) a ticho pohoda jazz a neháže to:-) Ty letní mají nalítáno 20 tis. za dvě sezony a vzorek je ještě tak 1/2. Hučely a styděl jsem se stejně jako ty... :-) Po prozkoumání pneu jsem přišel na to, že na zadních kolech jsou gumy nestejnoměrně sjeté, tak nějak do pily - pak to asi na cestě bzučelo (a to jsem je mezi sezonama přehazoval předek za zadek)... Nicméně na jaře jdou do komise a pořídím buď Michelinky, nebo Continentaly, hlavně takové, které jsou osově souměrné a ne jako tyto Dunlopy. Navíc změním rozměr na 195/65/R15 ať je to pohodovější. Snad to na liťáky 6.5Jx15 bude pasovat? Že by soudruzi ze škoda fabrique osazovali auta pneumatikami druhe cenove kategorie? ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.