Crake Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Tak panove uz je to tady, necely mesic stara fabuska uz ma prvni sram a to na ceklnim skle Kamion odhodil kamen a ten zpusobil peknou prasklinu, ktera se stale roztahuje... Uz jsme na cca 40cm!!! No takze o starost mame postarano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 nemila vec mate pripojisteni celniho skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bobik: Nastesti mame, ale toho behani - s tim autem se mělo jet zitra do Decina a proste to zamrzi... Jeste dodelat leptani noveho skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 To je blbý...eště, že to máš pojištěný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Kolik jinak tahle sranda cca stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bobik: Nastesti mame, ale toho behani - s tim autem se mělo jet zitra do Decina a proste to zamrzi... Jeste dodelat leptani noveho skla... A to je ta Fábka, co máš v avataru? Jinak bych s výměnou moc neotálel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bobik: Nastesti mame, ale toho behani - s tim autem se mělo jet zitra do Decina a proste to zamrzi... Jeste dodelat leptani noveho skla... Behat netreba vobec. Neviem ako u vas, ale u nas maju tie lepsie autosklo servisy zmluvy s poistovnami a vsetko vybavia za zakaznika. V praxi to znamena tak, ze sa pride do autosklo servisu, oznami sa cez ktoru poistovnu sa to bude riesit a servis si to uz cez nich riesi sam. Zakaznik neplati nic. Vymena trva asi tri az styri hodiny aj so schnutim lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bobik: Nastesti mame, ale toho behani - s tim autem se mělo jet zitra do Decina a proste to zamrzi... Jeste dodelat leptani noveho skla... Behat netreba vobec. Neviem ako u vas, ale u nas maju tie lepsie autosklo servisy zmluvy s poistovnami a vsetko vybavia za zakaznika. V praxi to znamena tak, ze sa pride do autosklo servisu, oznami sa cez ktoru poistovnu sa to bude riesit a servis si to uz cez nich riesi sam. Zakaznik neplati nic. Vymena trva asi tri az styri hodiny aj so schnutim lepidla. Hej, aj u nas to takto chodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bobik: Nastesti mame, ale toho behani - s tim autem se mělo jet zitra do Decina a proste to zamrzi... Jeste dodelat leptani noveho skla... Behat netreba vobec. Neviem ako u vas, ale u nas maju tie lepsie autosklo servisy zmluvy s poistovnami a vsetko vybavia za zakaznika. V praxi to znamena tak, ze sa pride do autosklo servisu, oznami sa cez ktoru poistovnu sa to bude riesit a servis si to uz cez nich riesi sam. Zakaznik neplati nic. Vymena trva asi tri az styri hodiny aj so schnutim lepidla. Hej, aj u nas to takto chodi Ve zkratce to znamena ze jim podepises plnou moc a oni ty formality vyresej za Tebe...ty dostanes sklo a mas to...oni si to pak uz z pojistovny dostanou sami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 No tak to je dobry... Hned zitra na to vlitnem, takze snad budou mit misto v servisu... aka: ne, to auto co je v avataru to neni - zena ma modrou metlu a tyka se to jejiho auticka... Lubo: trva to jen 4 hodiny??? Cekal jsem ze to bude trvat dyl... Slo jsem menil jen u Feldy a tam je to o necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 No ale odkial beriete číslo auta, čo to spôsobilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Když máš k povinemu ručení připojištění předního skla(asi 500 na rok) nemušiš žádné spz auta udávat.Jenom nevím jak je to s havarijkou jestli se na to ta pojistka vztahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Havarijni se na to vztahuje taky ale je to nevyhodny - prijdes o bonusy a navic v pripade spoluucasti 5000,- je to zbyceny uplatnovat, protoze do 5000 se vejdes s vymenou noveho skla... No pujde to z pripojisteni celniho skla... Diamant: Tam nemusis zadne cislo udavat... Myslim, ze za tech 500 -1000 korun rocne (kde a u koho) navic to podle mne stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Lubo: trva to jen 4 hodiny??? Cekal jsem ze to bude trvat dyl... Slo jsem menil jen u Feldy a tam je to o necem jinem Menil som sklo minuly tyzden takze viem o com hovorim . Rano o 8:00 som pristavil auto a za dve hodinky mi volali, ze je to hotove a o 12:00 si mozem prist pre auto. Na Felde sa sklo prichyti iba tou gumou, cize tam je vymena prakticky na pockanie. Na Fabke to trva dlhsie prave koli tomu, ze lepidlo musi nejaky cas schnut. Inak uz sa tu toho popisalo dost, ale treba si dat bacha aby ti to nevratili aj s odretym lakom okolo skla. Bohuzial ja som tiez nasiel dve mensie miesta, nastastie z vnutornej strany a bola porusena len vrchna vrstva (nie az na plech) ... takze som to zatrel lakovou tuzkou a kaslal som na to. Ale aj tak nasere, este som im to pred vymenou prizvukoval. Taktiez treba sledovat ci po vymene dobre tesni. Nastastie tu posledne dni vydatne prsalo tak som to odsledoval a zatial pohoda, ani kvapka vody. Aj tak by ma zaujimalo ci sa neda posrat nieco aj pod tym sklom co by mohlo zacat neskor hrdzaviet, nema niekto take skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ty si na tom svojom auti vymenil uz asi vsetko Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ty si na tom svojom auti vymenil uz asi vsetko Lubo Este nieeee, este tam cosi ostalo . Na to sklo som sa chystal uz davno, lebo som si ho este v zime dost slusne doskrabal skrabkou na lad a na nic rozumne okrem vymeny som neprisiel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Lubo: diky za tip... Samozrejme ze si na to dohlidnu, protoze auto ma necely mesic/1200 km a pekne by me to stvalo, kdyby tam neco dokur...i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.