Mild1 Vloženo 26. Září 2010 Vloženo 26. Září 2010 Zdravím všechny znalé a prosím o radu, dneska jsem zjistil že mě na OII na pravé straně nesvítí 2 žárovky ob.světel W3W, po nahrazení novou stejně nejdou a po přezkoušení nejde do patic ani šťáva:-((všechny ostatní světla fungují) Poradíte jak rozchodit? Díky Mild Citovat
michalk Vloženo 26. Září 2010 Vloženo 26. Září 2010 Nic,vypni a zapni klíče v zapalování při zhaslích světlech a máš po závadě. Citovat
Mild1 Vloženo 27. Září 2010 Autor Vloženo 27. Září 2010 (editace) Michalk - máš pravdu a já se musím hodně učit Dííky M. Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat
dm52 Vloženo 18. Říjen 2011 Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Mě to nepomohlo, pravé přední obrysové stále nesvítí, ať zapnu klíče a vypnu. Furt nic. Jinak mám nastavený svícení ihned jak otočím klíčkem v zapalování. Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat
dm52 Vloženo 18. Říjen 2011 Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) žárovku máš OK? A de ti tam proud? Žárovku jsem dával novou, snad je OK, radši se podívám. Proud tam snad jde, vše ostatní svítí (potkávací, dálkový, blinkr). Editováno: 19. Říjen 2011, autor: dm52 Citovat
r626 Vloženo 11. Prosinec 2011 Vloženo 11. Prosinec 2011 mimochodem, jak se meni obrysova zarovka? vyndal jsem svetlomet, dostal jsem se k zarovkam a co ted? jsou tam takovy dlouhy "packy" a nevim jestli s tim tocit, nebo tahat, nebo co vlastne.. nerad bych to nejak urval. diky za radu Citovat
jackmccool Vloženo 1. Červen 2016 Vloženo 1. Červen 2016 (editace) Mam dotaz k vymene zarovky predniho obrysoveho svetla.postup v navodu je easy a fajn ale jen pro nexenony.nemam totiz u potkavacek klasikou plastovou priklopku ale kovovou sroubovanou.muzu si tedy vymenit obrysobku sam nebo to mam hodit do servisu?nemusi se to pak nejak serizovat? Editováno: 1. Červen 2016, autor: jackmccool Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.