Přejít na obsah

Mild1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mild1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím , koupil jsem i s autem přípravu pro telefon, ale tel. samozřejmě nepasuje(Sony Ericsson). Nemáte někdo odkaz kde zakoupit vhodný adaptér? Pokud to vůbec jde! Jen doplním, že pod sedadlem spolujezdce žádnou jednotku nemám(jen držák a kabel který vede někam do přístrojovky a u stropního světla mikrofon. Děkuji M. P.S. pokud to nejde, prosím o radu demontáže. (Tak už mám vyřešeno, odborně jsem nechal odpojit a sundat v servise 400,-)
  2. Michalk - máš pravdu a já se musím hodně učit Dííky M.
  3. Zdravím všechny znalé a prosím o radu, dneska jsem zjistil že mě na OII na pravé straně nesvítí 2 žárovky ob.světel W3W, po nahrazení novou stejně nejdou a po přezkoušení nejde do patic ani šťáva:-((všechny ostatní světla fungují) Poradíte jak rozchodit? Díky Mild
  4. Zdravím, hnědá je zem a červená nad +(je tam 2x)trvalé napájení, červenomodrý(tenký) je spínaný. http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4...ed273e8&j=0
  5. Já bych do chipu i šel:-) záleží za kolik a kde 1,2 12V 47KW(2003)
  6. Mild1

    světlo zpátečky

    Děkuji, polepším se
  7. Zdravím pánové, tak jsem si včera pohrál s viklající se sedačkou řidiče a můžu říct, že po hodině práce jsem až takový úspěch nečekal.Výsledek je takový že sedadlo má vůli, ale neklepe a pohyb je pružný, tak uvidíme jak dlouho oprava vydrží. Sedadlo jsem vytáhl a zjistil že nejvíc vychozený nýt je na straně posuvu sedadla a klepání je nejhorší. Před uvedenými nýty je profil ve kterém je díra do které jsem zachytil dvě pružiny z kočárku a to samé jsem pro jistotu dal i na druhou stranu, kde vyklání nebylo tak velké.Při sníženém sedadle na minimum jsou pružiny jen mírně předpnuté a čím je sedadlo výš tím víc táhnou a eliminují ťukání a pohyb. Tak uvidíme Při kolika km to začalo dělat vám? (moje 60tis/km) P.S.fota neumím vložit, tak zatím bez.
  8. Zdravím, při zařazení zpátečky mě nejdou zpatečková světla, nevíte někdo kde je spínač, nebo kde hledat závadu. Pojistka je dobrá, žárovky taky Děkuji M.
  9. Zdarec, tak jsem dnes laboroval na FII s radiem sencor a zatím se zadařilo. Byla tam origo příprava tak jsem chvilku na konektoru zkoušel a našel i spínanou šťávu. Zapojil jsem zem-zem, paměť- červený stálý proud (je tam 2x), napájení- červenomodrý spínaný. To napájení má, ale háček- průřez drátu je poloviční než u ostatních drátů:-( myslíte že může nastat nějaký problém? Zatím vše šlape jak má. Děkuji M. P.S. pro úplnost, při zapojení na originál přípravu, rádio pořád hrálo, display byl rozmazaný a neůplný.
×
×
  • Vytvořit nový...