blackiy Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Dobrý den, jsem tu nový a potřebuji pomoc ur Chci si nastavit GPS navigace na moje auto. tak jsem šel pro vyhledávání na Google a jemné stránky. ceny výrobku mezi 300 ~ 400 $ Co u o tom myslíte? Je to hodný koupit? místo je car audio auto gps nebo pokud u věděl nějaké dobré stránky prosím, sdělte m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 (editace) aj ked si tu novy, nemusi davat takyto dotaz do sekcie motor. prirataj si clo a dan a odrataj si radio ktore nic nechyti a uvaz si ci je vhodne do toho ist. ja doporucujem iba origo. PS: samozrejme do jednotkovej fabie to nedas. ale to mas v popise radia priamo na stranke. Editováno: 27. Září 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 ...doporučuji připlatit...a bez problémů... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/5-1-Multimedia/118-2-Navigace/5/1022-Audiomedia-GDF879 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.