Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové, asi jste zaregistrovali nový Passat:

http://auto.idnes.cz/novy-vw-passat-nejvetsi-zklamani-v-parizi-nebo-oslava-umirnenosti-1db-/ak_aktual.asp?c=A100930_110510_ak_aktual_fdv

co na něj říkáte? Mě osobně se skoro vůbec nelíbí (jak interiér, tak exteriér). Mnohem více se mi líbí Superb II. Jediné co bude na novém Passatu zajímavé jsou technické vymoženosti (adaptivní tempomat, systém rozpoznávání únavy řidiče, udržování vozu v jízdním pruhu, asistent pro změnu jízdního pruhu, atd.).

naprosta pravda, to auto je podle me pekne osklive, myslim ze Sup bude z nove vyzaze Passatu celkem tezit... :)

a dalsi vec, myslis ze ty technicke veci se nedostanou do skodovky? at uz jako vymysl nejakeho kutila nebo jinak tak si myslim ze to v autech bude brzo... ;)

• Autor

myslím, že do SII se určitě dostanou, ale VW to dost brzdí, pořád musí být Passat napřed :-(

Klucí,já jsem naftomil ( prosím bez OT) a líbilo by se mi to BITDi 164kW co tam má být + 4x4 DSG 7q. To se asi ale nedočkám. Teď mám 103kW manuál,ale ještě chceme kupovat auto pro manželku,tak byc jí dal tohle a to BiTdi bych si nechal.... :p

Presne tak..

Sup II, Phaeton, alebo dokonca aj Jetta sú výzorom niekde úplne inde. :)

Technika, no.. :D

• Autor

to waikiki: máš to dobře vymyšlený :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.