hudra Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Pánové, asi jste zaregistrovali nový Passat: http://auto.idnes.cz/novy-vw-passat-nejvetsi-zklamani-v-parizi-nebo-oslava-umirnenosti-1db-/ak_aktual.asp?c=A100930_110510_ak_aktual_fdv co na něj říkáte? Mě osobně se skoro vůbec nelíbí (jak interiér, tak exteriér). Mnohem více se mi líbí Superb II. Jediné co bude na novém Passatu zajímavé jsou technické vymoženosti (adaptivní tempomat, systém rozpoznávání únavy řidiče, udržování vozu v jízdním pruhu, asistent pro změnu jízdního pruhu, atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 naprosta pravda, to auto je podle me pekne osklive, myslim ze Sup bude z nove vyzaze Passatu celkem tezit... a dalsi vec, myslis ze ty technicke veci se nedostanou do skodovky? at uz jako vymysl nejakeho kutila nebo jinak tak si myslim ze to v autech bude brzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 myslím, že do SII se určitě dostanou, ale VW to dost brzdí, pořád musí být Passat napřed :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Klucí,já jsem naftomil ( prosím bez OT) a líbilo by se mi to BITDi 164kW co tam má být + 4x4 DSG 7q. To se asi ale nedočkám. Teď mám 103kW manuál,ale ještě chceme kupovat auto pro manželku,tak byc jí dal tohle a to BiTdi bych si nechal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Presne tak.. Sup II, Phaeton, alebo dokonca aj Jetta sú výzorom niekde úplne inde. Technika, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 to waikiki: máš to dobře vymyšlený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.