Host Mates Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 V elektro worldu ted maji akci na vysavac black decker do auta. Ma tam myslim 5 nastavcu, pripojuje se do autozasuvky na 12 V. Stoji 899 korun. Nemate ho nekdo ? Je ted vyfoceny na zadni strane elektro worldu v letacku. Zajimalo by me jestli to je vykonne nebo dalsi zbytecne koste. Citovat
Gil Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 Něco jiného je, že ho mají v letáku a něco jiného prodejna - já teda asi 3x neuspěl s jejich letákovejma akcema a už na ně hážu bobek. Citovat
kláca Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 nesnášim tyhle prodejce!!uplně nejvíc okaj(bo jak se ten zmrd jmenuje!!!) Citovat
FUGAS Vloženo 5. Červen 2006 Vloženo 5. Červen 2006 nesnášim tyhle prodejce!!uplně nejvíc okaj(bo jak se ten zmrd jmenuje!!!) To z tebe promluvila profesionální deformace, ne? Citovat
Wassermann Vloženo 11. Červen 2006 Vloženo 11. Červen 2006 Mates: jestli ho koupíš, tak dej pls vědět, jak šlape Já mám zkušenost pouze s jedním no-name, co jsem dostal od Shellu za smart body a to je nehoraznej krám, každé smítko, abych do něj osobně nacpal, fuj šmejd A druhý takový bych už tedy nechtěl... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.