liborch Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Myslím, že některé O2 a Scouti tam měli měkčený molitan. Už jste to někdo řešil, popřípadě dokupoval? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 U F I. se mi palubka tlačila do kolena v jednom bodě, tady se mi noha opírá větší plochou a nevadí mi to. Co zkusit samolepící podložky pod nábytek - někdy dělají filcové destičky cca 10 x 5 cm , tloušťka okolo 5 mm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) nevím co myslíš? nemáš fotku jak to vypadá? co je to za materiál? dík Editováno: 7. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 a nebo si vycpat kalhoty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 a nebo si vycpat kalhoty.. 1) a nebo uříznout ten tunel 2) a nebo uříznout kus té nohy,to ale nedoporučuji 3) komu tohle opravdu vadí,tak koupit jiný auto, u Škodovek se to všeobecně kritizuje,ale mě to nikdy nedělalo problém a po 3 Oktávkách bude Yeti č.4, nohy byly vždycky v pohodě, mám 180cm a 85kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.