FeliciaLX Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Ahoj - tak teď se ukažte, jak tomu všemu rozumíte, protože po svých zkušenostech už mám dost keců, jako že by mohlo nebo by to nemohlo jít.To mi sem ani nepište. Konkrétně chci vědět. jestli převodovku z golfu 3 1,6 můžu narvat do feliny 1,3 - řazení táhlama už si dodělám. Jde mi jen o to, jesli to tam jde namontovat a jestli je potřeba upravit poloosy,nebo jestli to taky sedí. V současný době tam mám převodovku z feliny diesel, aby to pelášilo rychleji, což se taky stalo. Ale řadí to naprd, chtěl bych tu golfáckou přesnější. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Zapomeň že ji tam dáš poloosy jsou uplně jiný, jiná fréma pro montáž na motor,Jinak připevněná na karoserii- jiný držáky.Tak pokud nejseš dobrodruh a nebudeš vymejšlet dost složitej tuning jak to tam narvat tak je to holej nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.