fiser Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Zdarec kluci, prosim muze mi nekdo poradit????? Jsem po vymene tlumicu (pruziny zustali stare), pritom me nalisovali i nove dorazi do ramen-obe byly spatne. Auto ted krasne sedi , ve velkych dirach pekne drzi--ale je problem kdyz jedu pres malou nerovnost tak tam neco tluce. Takovy dunivy zvuk, ktery tam rozhodne nepatri. Dnes jem udelal geometrii (byla moc potreba) kluci me podvozek kontrolovali a nic nenasli. Napada vas neco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Vymenit gumy na stabilizacnej tyci. Ak nepomoze ta aj kosti stabilizatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 jj, tak jak píše PROCHY603 - silentbloky stabilizátoru, případně rovnou celé nové kosti stabilizátoru. Jen doplním, že potom už geošku dělat nemusíš. Měl jsem stejný problém a už několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.