Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mě taky, ale moc nevěřím v ten "pickupový" nápis vzadu.

MichalF: ne

jj koukal sem na fotbal Boleslav-Jablonec a hned mi trklo, ze maj kucii boleslavsky fesny logo s napisem Yeti... ;) nooo uz se nam to snad blizi!!! ;)

OT : Mnooo fesne logo sice meli, ale moc jim to nepomohlo ... prevalcovali sme je jako kazdej team v prvnim jarnim zapase, hlavne pokud je mezi prvnimi v tabulce. Ono se pak strasne dobre prodava dalsi zapasy ;):D

Tak jsem dneska odstrojoval yetiho..... :))))

A ? Co na nej rikas ?

S kamaradem co sme ho slikaly tak se nam moooc libi.Libila se nam panoramaticka střecha ktera de cela otevřít, ten naopis škoda na dveřích od kufru opravdu je, světla jsou skoro uplně stejna jako u prototypu.V zadu jsou světla opravdu jako u oranžoveho yetiska a interier se mi take libil docela mohutny no padldo oka.Cely auto se mi opravdu libi :)

ty pátý dveře s nápisem jsou plastový, pro výrobu by měl být plech právě bez těch nápisů, ale těžko říct, jak to soudruzi skutečně myslej

Byl tam jeden yeti bez napisu, ale neměl interier v kuži nic tak ten mi spiš připadl jak prototyp...no a druhej yeti tam byl plně v kuži asi vybava laurin a clement a pravě v zadu měl zalepenej paskou napis škoda

Upraveno od unuc

roomster scout taky jednu chvíli dělali s pátejma dveřma plastovejma a nějak od toho upustili, že se to kroutilo, tak třeba to chtěj zase zkusit plastový

u toho scouta se to děla ne furt? akorat za připlatek myslim nebo něco ne? no ale yeti je moc hezky auto

unuc : a co hagusy ;) ?

hagusy? ty sou skoro stejny jako ustudie...akorat že stim přednim sloupkem to nesplyva...ale se zadnim jo :)

Toz uz jen pockat na foto ;) Uz se to blizi ;)

jojoo :) mě se to moc libi

unuc: Povídej ještě něco, je to sakra zajímavý :) Jak je vlasně velkej? Co prostornost interiéru?

Nevim k čemu to přirovnat....no v zadu je mista dost.... interier pusobi mohudně ja takovej zaoblenej ale hodně podobny tomu v octavii ..... v zadu mista jako v octavii plus/minus se ptejte....

Sakra já jsem napnutej. A co volanty, stejný jako v O2 FL a S2?

jojooo, uplně stejnej...budiky taky jako v supoj 2

Ty přední mlhovky budou součástí hlavních světel jak u studie, nebo ne?

Tipuju ze predek bude vicemene stejnej, takze ano ;)

unuc:Výbavy budou Classic,Ambiente,Elegance a L&K ?

to vubecnevim,vybavy jsem neviděl...jenpouze auto jsem viděl....alelauricn a clement bude určitě si myslim....ano přede je uplněstejny akorat ty černe plasty jsou lakovane do barvy karoserie, a sříbrnej plastzustava jakou studie

1. Který model škodovky měl hned od uvedení na trh výbavu L&K?

2. Proč by nový model, jakožto první SUV značky mělo používat obyčejné názvy výbav jako je Classic apod.? Však mrkněte na názvy výbav u Rooma. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.