MichalJ Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Mě taky, ale moc nevěřím v ten "pickupový" nápis vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 MichalF: ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrymi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 http://www.fkmb.cz/a-tym/archiv/3834-koda-...lem-o-dva-roky/ reklama na yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj koukal sem na fotbal Boleslav-Jablonec a hned mi trklo, ze maj kucii boleslavsky fesny logo s napisem Yeti... nooo uz se nam to snad blizi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 OT : Mnooo fesne logo sice meli, ale moc jim to nepomohlo ... prevalcovali sme je jako kazdej team v prvnim jarnim zapase, hlavne pokud je mezi prvnimi v tabulce. Ono se pak strasne dobre prodava dalsi zapasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak jsem dneska odstrojoval yetiho..... ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 A ? Co na nej rikas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 S kamaradem co sme ho slikaly tak se nam moooc libi.Libila se nam panoramaticka střecha ktera de cela otevřít, ten naopis škoda na dveřích od kufru opravdu je, světla jsou skoro uplně stejna jako u prototypu.V zadu jsou světla opravdu jako u oranžoveho yetiska a interier se mi take libil docela mohutny no padldo oka.Cely auto se mi opravdu libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ty pátý dveře s nápisem jsou plastový, pro výrobu by měl být plech právě bez těch nápisů, ale těžko říct, jak to soudruzi skutečně myslej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Byl tam jeden yeti bez napisu, ale neměl interier v kuži nic tak ten mi spiš připadl jak prototyp...no a druhej yeti tam byl plně v kuži asi vybava laurin a clement a pravě v zadu měl zalepenej paskou napis škoda Editováno: 23. Únor 2009, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 roomster scout taky jednu chvíli dělali s pátejma dveřma plastovejma a nějak od toho upustili, že se to kroutilo, tak třeba to chtěj zase zkusit plastový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 u toho scouta se to děla ne furt? akorat za připlatek myslim nebo něco ne? no ale yeti je moc hezky auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 unuc : a co hagusy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 hagusy? ty sou skoro stejny jako ustudie...akorat že stim přednim sloupkem to nesplyva...ale se zadnim jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Toz uz jen pockat na foto Uz se to blizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jojoo mě se to moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 unuc: Povídej ještě něco, je to sakra zajímavý Jak je vlasně velkej? Co prostornost interiéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nevim k čemu to přirovnat....no v zadu je mista dost.... interier pusobi mohudně ja takovej zaoblenej ale hodně podobny tomu v octavii ..... v zadu mista jako v octavii plus/minus se ptejte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Sakra já jsem napnutej. A co volanty, stejný jako v O2 FL a S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jojooo, uplně stejnej...budiky taky jako v supoj 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ty přední mlhovky budou součástí hlavních světel jak u studie, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tipuju ze predek bude vicemene stejnej, takze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 unuc:Výbavy budou Classic,Ambiente,Elegance a L&K ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to vubecnevim,vybavy jsem neviděl...jenpouze auto jsem viděl....alelauricn a clement bude určitě si myslim....ano přede je uplněstejny akorat ty černe plasty jsou lakovane do barvy karoserie, a sříbrnej plastzustava jakou studie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 1. Který model škodovky měl hned od uvedení na trh výbavu L&K? 2. Proč by nový model, jakožto první SUV značky mělo používat obyčejné názvy výbav jako je Classic apod.? Však mrkněte na názvy výbav u Rooma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.