Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale jo, celkem solidní. Mám dojem, že by to mohl bejt zase jeden z těch méně konfliktních designů. A celkem se mi zamlouvá intoš, vypadá poměrně elegantně :palec2: ...asi bych se v něm uměl zabydlet :)

Vloženo

Proti roomstrunebo SII trochu nudné, z fotek vyplývá dost velký nesoulad mezi délkou předního a zadního převisu. Dobrý bude v černé nebo tmavých metalízkách

Vloženo

Jj,taky se mi líbí a to celkově....až na pár malých detailů mi padnul do oka hned,což teda tomu tak poslední dobou u Škodovky nebylo...viz.SII,ta jeho prdel se mi dodnes vůbec nelíbí a nikdy líbit nebude.

Vloženo

Na interiér jsem taky zvědavej, vypadá luxusně. Otázka, jak bude vypadat i né zrovna ve full výbavě. Jinak povedený auto, myslím, že půjde na dračku a bude jich na silnicích za chvíli stejně jako Fabií a Octavií :)

Vloženo

Vypadá v celku zajímavě a ten intoš se mi taky libi :) Jen zezadu je takovej trošku hranatější..ale první pocity vesměs pozitivní :) hlavně konečně se škodovka probrala a nabídla vcelku slušný motory...k dokonalosti už snad chybí jen 1.6 TDI CR... ;)

Vloženo (editace)

Až nastoupí motor 1.6TDI-CR 77kw,tak tim hned odpadne ten 2.0TDI-CR 81kw...teda aspoň tak jsem to četl v SM když VW dalo 2.0TDI-CR 81kw do Passatu..prý jde o přechodné řešení.

Editováno: , autor: karlos3
Vloženo (editace)

Jak psal MichalF s DSG a pádlama, to bude frkot ...

Mates XVI: nevíš nezkoušeli v Yetim v Česaně do toho dát 3,6 ze Supa? s tím bych se chtěl svézt .... ;) = Asfaltotrhač obecný

Editováno: , autor: pentadius

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...