Únor 23, 200916 r Vidím, že jsi nepochopil co jsem psal: proč by se to mělo jmenovat zrovna Elegance?
Únor 23, 200916 r Tak asi hned ne, ale bude ...... no a vybavy se budou taky jmenovat jinak si myslim...ale to ja vubec nemam šajnu...že by expedition? Upraveno Únor 23, 200916 r od unuc
Únor 23, 200916 r Konečně někdo, komu to došlo. I když to bude spíš FreeTrack (do terénu), FreeRoad (na cesty) a FreeKulín (do města). Upraveno Únor 23, 200916 r od George Couser
Únor 23, 200916 r Konečně někdo, komu to došlo. I když to bude spíš FreeTrack (do terénu), FreeRoad (na cesty) a FreeKulín (do města). Asi bych to viděl na Track, Ambition, Experience.
Únor 23, 200916 r Asi bych to viděl na Track, Ambition, Experience. Tak vám napíšu jen 4 písmenka: EXPE
Únor 23, 200916 r Ty přední mlhovky budou součástí hlavních světel jak u studie, nebo ne? Bylo by to moc drahé, takže NE.
Únor 23, 200916 r unuc: jen takovej dotaz to co vás nechali rozebírat mělo motor? trochu jsem se přeptal a to co jsi dnes napsal vůbec, ale vůbec nesedí
Únor 23, 200916 r To je blby že vam to nesedí mělo to motory, všechno funkční klimatizace uplně všecko. Nemáš blbe zdroje?? Ja to mam přimo zčesany kde ted pracuju
Únor 23, 200916 r Stejně je mi tak trochu záhadou, jak se jim to podařilo pět let až do posledního týdne před premiérou tak skvěle tajit. Ještě otázka pro zainteresované: Ženeva začíná 5. 3., ale tisková konference Škody bude 3. 3. Znamená to, že toho třetího už zveřejní všechny informace a fotografie Yetiho?
Únor 23, 200916 r Buďte rádi, že nás má Škodovka čím chvíli napínat a užívejte si to, než bude okoukanej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.