SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ale jo, celkem solidní. Mám dojem, že by to mohl bejt zase jeden z těch méně konfliktních designů. A celkem se mi zamlouvá intoš, vypadá poměrně elegantně ...asi bych se v něm uměl zabydlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Intoš se mi též líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Proti roomstrunebo SII trochu nudné, z fotek vyplývá dost velký nesoulad mezi délkou předního a zadního převisu. Dobrý bude v černé nebo tmavých metalízkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jj,taky se mi líbí a to celkově....až na pár malých detailů mi padnul do oka hned,což teda tomu tak poslední dobou u Škodovky nebylo...viz.SII,ta jeho prdel se mi dodnes vůbec nelíbí a nikdy líbit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Na interiér jsem taky zvědavej, vypadá luxusně. Otázka, jak bude vypadat i né zrovna ve full výbavě. Jinak povedený auto, myslím, že půjde na dračku a bude jich na silnicích za chvíli stejně jako Fabií a Octavií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 MichalF:nooo 1,8 tsi 4x4, mňam, obzvlášť v černý metle Jojo a s DSG Mno sem na to zvedavej .. doufam ze od zitrka budou vrazdit nasi R10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Georgi, kde sou ty foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Asi u teho usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 5 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vypadá v celku zajímavě a ten intoš se mi taky libi Jen zezadu je takovej trošku hranatější..ale první pocity vesměs pozitivní hlavně konečně se škodovka probrala a nabídla vcelku slušný motory...k dokonalosti už snad chybí jen 1.6 TDI CR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak velké obsazení tu už dlouho nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Až nastoupí motor 1.6TDI-CR 77kw,tak tim hned odpadne ten 2.0TDI-CR 81kw...teda aspoň tak jsem to četl v SM když VW dalo 2.0TDI-CR 81kw do Passatu..prý jde o přechodné řešení. Editováno: 2. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Jak psal MichalF s DSG a pádlama, to bude frkot ... Mates XVI: nevíš nezkoušeli v Yetim v Česaně do toho dát 3,6 ze Supa? s tím bych se chtěl svézt .... = Asfaltotrhač obecný Editováno: 2. Březen 2009, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak a stahujte! Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 v SM psali, že 1,9 tdi 81kW není nic moc dravec, takže 1,6 CR tdi nebude asi taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak a stahujte!Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho. mě tyhlety vaše kokotiny nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak uz stahuju a jsem strasne zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 a mě to stahuje zázračnou rychlostí 8kb/s :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ty woe...ztáhování na 20 minut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 mě zbývají stahnout 3 minuty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) nj, nejede to moc rychle..taky to mám na 20minut Editováno: 2. Březen 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to jsi ještě blesk, já 47 min a ti už mám 3% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 To buď rád....mám nejrychlejší UPC a hlásí mi to 54min. ..to ale bude spíš ze strany UPC...jim to ted poslední dobou často blbne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No už se mi UPC probouzí..najednou se to rozjelo a chyběj mi 2.minutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to mě pos.r - hodinu čekam až to Georgio hodi na net a te jesště dalšich 8min než to stahnu <_< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.