Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale jo, celkem solidní. Mám dojem, že by to mohl bejt zase jeden z těch méně konfliktních designů. A celkem se mi zamlouvá intoš, vypadá poměrně elegantně :palec2: ...asi bych se v něm uměl zabydlet :)

Intoš se mi též líbí

Proti roomstrunebo SII trochu nudné, z fotek vyplývá dost velký nesoulad mezi délkou předního a zadního převisu. Dobrý bude v černé nebo tmavých metalízkách

Jj,taky se mi líbí a to celkově....až na pár malých detailů mi padnul do oka hned,což teda tomu tak poslední dobou u Škodovky nebylo...viz.SII,ta jeho prdel se mi dodnes vůbec nelíbí a nikdy líbit nebude.

Na interiér jsem taky zvědavej, vypadá luxusně. Otázka, jak bude vypadat i né zrovna ve full výbavě. Jinak povedený auto, myslím, že půjde na dračku a bude jich na silnicích za chvíli stejně jako Fabií a Octavií :)

MichalF:

nooo 1,8 tsi 4x4, mňam, obzvlášť v černý metle :palec2:

Jojo a s DSG ;) Mno sem na to zvedavej .. doufam ze od zitrka budou vrazdit nasi R10 ;)

Georgi, kde sou ty foto? :)

Asi u teho usnul :feve:

Vypadá v celku zajímavě a ten intoš se mi taky libi :) Jen zezadu je takovej trošku hranatější..ale první pocity vesměs pozitivní :) hlavně konečně se škodovka probrala a nabídla vcelku slušný motory...k dokonalosti už snad chybí jen 1.6 TDI CR... ;)

Tak velké obsazení tu už dlouho nebylo... :palec2:

Až nastoupí motor 1.6TDI-CR 77kw,tak tim hned odpadne ten 2.0TDI-CR 81kw...teda aspoň tak jsem to četl v SM když VW dalo 2.0TDI-CR 81kw do Passatu..prý jde o přechodné řešení.

Upraveno od karlos3

Jak psal MichalF s DSG a pádlama, to bude frkot ...

Mates XVI: nevíš nezkoušeli v Yetim v Česaně do toho dát 3,6 ze Supa? s tím bych se chtěl svézt .... ;) = Asfaltotrhač obecný

Upraveno od pentadius

Tak a stahujte!

Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho. :p:palec2:

v SM psali, že 1,9 tdi 81kW není nic moc dravec, takže 1,6 CR tdi nebude asi taky nic moc

Tak a stahujte!

Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho. :p:palec2:

mě tyhlety vaše kokotiny nefungujou :(

tak uz stahuju a jsem strasne zvedavej

a mě to stahuje zázračnou rychlostí 8kb/s :-/

Ty woe...ztáhování na 20 minut!

mě zbývají stahnout 3 minuty:)

nj, nejede to moc rychle..taky to mám na 20minut :feve:

Upraveno od Lugo

to jsi ještě blesk, já 47 min a ti už mám 3% :)

To buď rád....mám nejrychlejší UPC a hlásí mi to 54min. ;) ..to ale bude spíš ze strany UPC...jim to ted poslední dobou často blbne...

No už se mi UPC probouzí..najednou se to rozjelo a chyběj mi 2.minutky

to mě pos.r - hodinu čekam až to Georgio hodi na net a te jesště dalšich 8min než to stahnu <_< <_<

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.