Březen 2, 200916 r Ale jo, celkem solidní. Mám dojem, že by to mohl bejt zase jeden z těch méně konfliktních designů. A celkem se mi zamlouvá intoš, vypadá poměrně elegantně ...asi bych se v něm uměl zabydlet
Březen 2, 200916 r Proti roomstrunebo SII trochu nudné, z fotek vyplývá dost velký nesoulad mezi délkou předního a zadního převisu. Dobrý bude v černé nebo tmavých metalízkách
Březen 2, 200916 r Jj,taky se mi líbí a to celkově....až na pár malých detailů mi padnul do oka hned,což teda tomu tak poslední dobou u Škodovky nebylo...viz.SII,ta jeho prdel se mi dodnes vůbec nelíbí a nikdy líbit nebude.
Březen 2, 200916 r Na interiér jsem taky zvědavej, vypadá luxusně. Otázka, jak bude vypadat i né zrovna ve full výbavě. Jinak povedený auto, myslím, že půjde na dračku a bude jich na silnicích za chvíli stejně jako Fabií a Octavií
Březen 2, 200916 r MichalF:nooo 1,8 tsi 4x4, mňam, obzvlášť v černý metle Jojo a s DSG Mno sem na to zvedavej .. doufam ze od zitrka budou vrazdit nasi R10
Březen 2, 200916 r Vypadá v celku zajímavě a ten intoš se mi taky libi Jen zezadu je takovej trošku hranatější..ale první pocity vesměs pozitivní hlavně konečně se škodovka probrala a nabídla vcelku slušný motory...k dokonalosti už snad chybí jen 1.6 TDI CR...
Březen 2, 200916 r Až nastoupí motor 1.6TDI-CR 77kw,tak tim hned odpadne ten 2.0TDI-CR 81kw...teda aspoň tak jsem to četl v SM když VW dalo 2.0TDI-CR 81kw do Passatu..prý jde o přechodné řešení. Upraveno Březen 2, 200916 r od karlos3
Březen 2, 200916 r Jak psal MichalF s DSG a pádlama, to bude frkot ... Mates XVI: nevíš nezkoušeli v Yetim v Česaně do toho dát 3,6 ze Supa? s tím bych se chtěl svézt .... = Asfaltotrhač obecný Upraveno Březen 2, 200916 r od pentadius
Březen 2, 200916 r Tak a stahujte! Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho.
Březen 2, 200916 r v SM psali, že 1,9 tdi 81kW není nic moc dravec, takže 1,6 CR tdi nebude asi taky nic moc
Březen 2, 200916 r Tak a stahujte!Hlavně doporučuji mrknout na volant v interiéru Fabie Scout a a detailně si prohlédněte fotku interiéru Yetiho. mě tyhlety vaše kokotiny nefungujou
Březen 2, 200916 r nj, nejede to moc rychle..taky to mám na 20minut Upraveno Březen 2, 200916 r od Lugo
Březen 2, 200916 r To buď rád....mám nejrychlejší UPC a hlásí mi to 54min. ..to ale bude spíš ze strany UPC...jim to ted poslední dobou často blbne...
Březen 2, 200916 r to mě pos.r - hodinu čekam až to Georgio hodi na net a te jesště dalšich 8min než to stahnu <_<
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.