vorlajz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Michale musím se přiznat, já jsem ty ceny také přehlédl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ale ja nepsal, ze jsou zname ceny, jsou tu nejake dohady o cenach, ale ofiko jeste nic. Psal jsem, ze tu jsou napsany veskere motorizace, ktere budou v Yetim k dispozici. Jinak str. 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ah... ok... tak motorizace znám! jinak na tom videu jsem si všiml, že Yeti nemá v kufru roletu, ale plato... to je divné, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jo! Díky,už to vidím.1,2TSi ty woe...to jsem na to zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 mnooo Y je dost odvozenej od R, to je na tom videu i nekolikrat receno. Ja osobne bych ho prirovnal nekam k BMW X5. dens sem za nim chvilku jel a zda se, ze velikosti to sedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 když už ho chceš někam přirovnávat, tak spíš k X3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) tak nízkej zase tak není....výška je 1691mm....to je skoro metr sedmdsát....takže vyší jak room...takže něco vysokého jako tuscon?délka byla řečena a šířka je 1793mm....romstr má jen 1695mm....rozvor je 2578 a romstr má 2617..... jinak základní cena by měla být od 330 000kč po 350 000kč za 1.2tsi.... Editováno: 4. Březen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No s hodne velikou nadsazkou k X3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 x3 určitě ne....spíš až bude Q3...BMW X1.......mercedes to bude BLK....nebo třeba soul...kia sportage...ford kuga...qashqai...sx4...tiguan.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To spis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jen mam strach, jestli nam ceny nereknou az ve chvili, kdy pujde do prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No je ted tak nejista doba, ze se to klido muze stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No je ted tak nejista doba, ze se to klido muze stat Pokud vím, tak to škodovka v poslední době dělala vždycky. Ukázala, počkala na ohlas a podle toho nasadila ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 a to čekáte, že když se bude vyrábět až za 3+ měsíce, tak že cena bude stanovena už teď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ja bych rekl, ze cena uz stanovena je Jen neni zverejnena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no je otázkou, zda je již vše připraveno k sériové výrobě....... to jsou další náklady a ty se musí projevit i v konečné ceně vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 pokud to bude fakt kolem 350tis za tu 1.2, tak zajímavá cena a pro mě osobně důvod víc k přemyšlení, protože se mě líbí moc, aspon podle fotek, už se těším, až ho uvidím v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ja bych rekl, ze cena uz stanovena je Jen neni zverejnena Tak Maximalne se muze menit podle zlepseni nebo zhorseni psuedokrize, tezko se bude jeste ted kalkulovat s nakladama, kdyz je vse "skoro" pripraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zitra se na nej prej jede podivat do Bolky kamos co dela prodejce, tak se pokusim vetrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Fotak mas nabitej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 rozhovor se sefem skody auto mluvi tam i cene yetiho.......u zakladni verze bude cena velmi agresivni, jinak pripomel, ze yeti ja na urovni octavie scout. tak mam obavy, ze to zas tak levny nebude jo a pristi rok se neco chysta s fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Sem na tu fabii hrozně zvědavej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) podle toho co je psáno v rozhovoru bude stát 4x4 Yeti kolem 650 tisíc... to je samozřejmě můj hrubý odhad! Editováno: 5. Březen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak za takovej ranec bych do toho nesel, jako yeti neprinasi dle me nic novyho, interier standard, exterier se mi celkem libi, resp bych ho misto OII prekousnul ale zase nejak prevratny to taky neni, to radsi pockam na SII Combi a priplatim a nebo pokud to tak pujde s cenama skodovky dal, tak radsi koupim FORD KUGA, ten je aspon dle me libivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já si myslím, že ty ceny na úrovni OII by byly adekvátní. Dyť je to teda prakticky okta s menším kufrem, ale zase vyšší, víc teréní, teoreticky technologicky o něco mladši...já bych do toho šel radši než do okty. A připadá mi to i stylovější, nevidím důvod se cenově podbízet. Ono když se to tak vezme, tak v kombinaci s 2.0TDI 125kW to je jako OII RS TDI s 4x4, čili "to nejlepší" z RSky a Scouta v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.