TiGeRZ Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 No dnes som si objednal tento set do fabce ked som videl tu cenu, zavrel som oci a dal potvrdit objednavku dufam ze to bude lepsie hrat ako origo, lebo ma trafiii ...Par ludi mi hovorilo ze su to gut....Nemate s nimi nejake skusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Mam skusenosti s Hertzami.Sice nie zrovna s tymto setom,ale je to podstatne kvalitnejsi zvuk ako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 mohu potvrdit, dval jsem do Fabule ovly od hertze a ten zvuk nem chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 nějak nefunguje á Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Uz mi nic ine neostava, len sa tesit. Len ma stvu tieto umele kruzky budem ich musiet do buducnosti poriesit s MDF...a samozrejme nieco spravit s vytlmenim dveriii....Pani co by sa stalo keby som dvere vytlmil tymto izolacia mame toho v robote dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopťa Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Mam v Octávě Hertze DSK 165 ve předních dveří o v platě DCX 690 a hraje to perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Mam v Octávě Hertze DSK 165 ve předních dveří o v platě DCX 690 a hraje to perfektně. dvere si vytlmoval cim ? Tak set hertz uz je doma.....obsah 2xHT18 2xEV165S 2xEM100 2xvyhybka CX300 + srobiky a tak.....doporucuju mi dat vsetky repro do predu....hmmmm ale kam dopredu umiestnit ten co ma priemere cca 10cm EM100 ??? Najlepsie by bolo do dveri, ale kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To samé mě napadlo. Kompa jsou sice fajn a třípásmové budou hrát bohovsky, ale kam stím třetím přeproduktorem? Pod palubku? Nebo někam do dveří? Ale tam až asi nebudemísto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no idem si davat robit na palubovku s laminatu nejake cudo tam narvem ten stredy + vyska....uvidim ako to bude...dnes mi to tam ide merat Vyhybky som narval do palubovky za spinacom svetiel...a druhu vyhybku pod odkladaci priestor spolujazdca za ten plast..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tlumit bych doporucil treba www.tappaja.com - tappajomat, mam s nim delany cely auto . Jinak s temi 3 pasmy drzim palce at je spravne udelas, vysku natocit spravnym smerem na posluchace, stredak v palubce by mel byt OK, ale taky lehce natocit, basak do dveri. PAk chci slyset vysledek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dnes som si to len tak zapojil priblizne kde budu aj repro....hra to fakt super ..ale uz mi tam chyba nejaky dobry woofer ....ale momentalne ficim len na tych vo dverach.... vytlmenie dveri musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.