Publikováno Říjen 9, 201014 r Nemáte někdo prosím el.schéma zapojení pro řídící jednotku abs, asr s konektorem 38pin. mělo by to být od r.v. 04 a výš. díky
Říjen 11, 201014 r Autor Díky, ale toto scéma mám taky. Dole je napsáno, že je to 42pólová svorkovnice, tyto jednotky, mám dojem, byly montovány do fábií r.v. do 2004, od r.v. 2005 byly montovány jednotky se svorkonicí 38pól. Ptal jsem se i na to ve škodovce, jestli by bylo možné, abych mohl do schématu nahlédnout, nebyl by to problém, jenže to mají na tyto vozy pouze v el. podobě (ELSA) a ten technik neměl k tomu nějak přístup nebo co a tak se ptám tady, ale ještě jednou díky
Říjen 17, 201014 r Tak to jsme si nerozuměli, hledal jsem to podle roku, ne typu svorkovnice. Jinak el. schémata mám od r.2000 do 2006, ve formátu pdf.
Říjen 17, 201014 r Autor Jak jsem napsal výš- díky. jen ještě ke tvojí poznámce, že máš shchémata v pdf formátu, můžeš mě prosím poslat odkaz kde bych to mohl stáhnout, teda pokud to půjde díky
Říjen 18, 201014 r ivomb: jenže ty jsi dal schema zapojení ABS/ASR/ESP, kdežto to moje schéma je jen na ABS/ASR. myslím, že se však sluší říct, že právě tyto schémata mám od ivomb
Říjen 22, 201014 r Drewie: dík, rádo se stalo. Za omyl se omlouvám. Pro ostatní členy fóra: mám skoro celou dílenskou příručku v *pdf pro FI. Upnuto na http://www.ulozto.cz/soubory/ivomb/documents/?_fid=6ec6 Upraveno Listopad 5, 201014 r od ivomb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.