Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřeboval bych poradit mam favorita r.v. 91 ze starou přístrojovkou ( hnědý interier ) a chci jí vyměnit za novější model ( černý interier ) r.v. 93 obě přístrojovky jsou z modelu 1.3 karburátor všechno mi funguje až na ukazatel paliva ještě jednou podotýkám ta nová palubovka není ze stříkačky jedíný rozdil je v tom že starý ukazatel je na třech šroubech a nový na čtyřech . NENÍ NAHODOU ROZDÍL V PLOVAKU ? :help: :help: :help:

Myslím, že rozdíl bude v samotném měřicím přístroji. Je to elektrodynamický měřicí přístroj (ručkou otáčejí dvě cívky, jednou protéká stálý proud určený odporem mimo přístroj a okamžitým palubním napětím a druhou teče proud určený odporem snímače v nádrži a okamžitou hodnotou palubního napětí - kompenzuje se tak vliv kolísání napájecího napětí při jízdě. Během výroby se několikrát změnila hodnota odporů cívek v přístrojích i těch odporů, které byly na desce plošného spoje přístrojového štítu - a já netuším, jestli jsou všechna provedení plně záměnná. Pokud to umíš, změř si odpor těch cívek a předřadných odporů u obou variant palubovky - jinak musíš poprosit někoho, kdo takové měření umí udělat. Přizpůsobení by se muselo udělat změnou hodnot těch odporů, elektricky zapojených "před měřák". 

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

• Autor

Taky jsem si všim že budíky jsou rozdílné ten starý je na přímo jen s jedním odporem a ten novější ma plošnou desku s odporama a má o jeden pin navíc .Možna by mi pomohlo schema zapojení toho novějšího typu z plovaku mi vedou čtyří dráty modrý, žlutý, bílý a černý .Černý jsem zjistil že je od rezervy ,bílý je zem ( kostra) modrý a žlutý by měl byt měřený proměnlivý odpor v závislosti na plovaku .U starého provedení byly draty zapojený přímo na budík tzn. modrý a žluty na ukazatel a černý na kontrolku rezervy plus tam bylo ještě přivedeno zvlašť napajení 12 V , u nového typu je napájeni už v zékladove desce ale nevím na který pin mam zapojit modrý, žluty a černý drat ? :feve: :feve: :feve:

Chce to schéma, já ho bohužel nemám - vždycky když jsem potřeboval něco ubastlit, tak jsem si ho půjčoval.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.