Schlumpf Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ahoj kluci (a holky) budu delat na moji fabulku na kapotu sany . nerikejte ze to je hnusny, ja to vim. ale potrebuju to, moturek chce vzduch, tak ho dostane. musi na stranu ridice, tem je filtr. NAKY napady??? fotky????? SEM STIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 volil bych tuto verzi: http://www.skoda-fabia-club.cz/index.php?id=34 - obráceně, aby vzduch šel do motorovýho prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Fuj! To jsem si oddechl! Ty chceš sání. Já myslel, že portrét Sanny. Na to máš malou kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Fuj! To jsem si oddechl! Ty chceš sání. Já myslel, že portrét Sanny. Na to máš malou kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 to je vůl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 no kdyby mela sanny taky sany tak proc ne... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Sany saání má, ale to by ti nejspíš zahltilo motor. Btw, nechtěl bych do toho shánět filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakarte Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 mam tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakarte Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Super kapota, jen bych to udělal i se zamračenim... Ja bych nedal sání, ale odvětrání, tak jak to ma tady Jakarte... Tak před rokem sme jeli s bráchovou Octavkou asi 250 a ta kapota byla nafouklá jak prase... asi by to chtělo odvětrání a zlepšila by se i aerodinamika, protoze by vzduch mohl proudit ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jakarte: A saje to?? Já bych řek, že by bylo lepší tam dát něco proti větru... (pakliže nebudeš jenom couvat...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 presne tak. vydech zatim nepotrebuju, spis poradnej vzduch na filtr. @jakarte, to jsi delal sam?? drzi to nebo praska nekde kit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 bomba fotky pticovo zlutaska. kde sou ty casy :-))) jinak neslo by to slumpiku jeste nak protahnout spodem, pres flexo rouru, kurna ja ty prorezany kapoty nemusim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 podle mě ta Jakartova kapota "funguje". Ty otvory na ní odsávají vzduch, co jde skrz masku a chladič.... P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakarte Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jasne ze to funguje.Odvod tepleho vzduchu zpoza chladice ma podle mne vetsi prinos nez sani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jasne ze to funguje.Odvod tepleho vzduchu zpoza chladice ma podle mne vetsi prinos nez sani. Ok... já nemohu posoudit,.. nic takového na kapotě nemám..a ani mít nebudu..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakarte Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 to Schlumpf: Ne je to poctivej plech.Delane u autoklempire.Kit nepraska.Po roce a pul zadne problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 to Schlumpf: Ne je to poctivej plech.Delane u autoklempire.Kit nepraska.Po roce a pul zadne problemy. Tak to je dobře udělaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak jsem nasel moznost abych nemusel udelat blby sany na kopotu...asi mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 http://www.skoda-fabia-club.cz/img_galery/41/18.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 http://www.skoda-fabia-club.cz/img_galery/41/18.jpg JO, čajíček...ale moc se mi to nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 http://www.skoda-fabia-club.cz/img_galery/41/18.jpg už mu to moc nepasuje přes světla... Taky by mne zajímalo co dělá v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Ta kapota vypadá dost nasr.... asi brzo odletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Ta kapota vypadá dost nasr.... asi brzo odletí ... to pak bude to pravé "sání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Ale to je bez Sany jen s křidélkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.