Říjen 18, 201014 r Autor tomu taky nerozumim...co rozjíždí???? .... mam bejt nasra..j nebo veselej?? já být tebou, bych byl nasranej, vypadáš pak chlapsky :smich:
Říjen 18, 201014 r já být tebou, bych byl nasranej, vypadáš pak chlapsky :smich: vrrrr a taky koušu.... .... ok budu nasranej a jdu se projit tady po hale a budu čumět na žensky pěkně chlapácky......
Říjen 18, 201014 r Autor vrrrr a taky koušu.... .... ok budu nasranej a jdu se projit tady po hale a budu čumět na žensky pěkně chlapácky...... správně, tomu se říká správnej chlap. teď teprve bude mít z tebe herečka radost nonic chlapci, pro dnešek to balím zítra zase na jednoho prda zaskočím
Říjen 18, 201014 r tak jen si odskočim za děvčaty zkusit to novou metodu a ono se to tu pěkně vyprázdí.... ..... mimoto metoda nefunguje asi jsem se u toho neměl dloubat v nose...
Říjen 18, 201014 r jj jejich smůla.... parkrát potrénuju a to by bylo aby nebylo... Upraveno Říjen 18, 201014 r od raca
Říjen 18, 201014 r jsou věci se kteryma je doma lepší se nechlubit..... to bych byl asi byt jak žito :-)
Říjen 18, 201014 r ty woe nestraš!!!...... stačí že koukam na noční můru v elm street a už se to začína rozjíždět .....
Říjen 18, 201014 r když víš jak na ní.....drobnyma ustupkama dojdeš k velkymu svymu cíly ...... tak sme spolu pomalu 11let a ještě žiju....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.