Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kwa.....tak sem začal přezouvat.udělam dvě kola a chcanec jako kra.a.do prčic ...  :aggressive:

Upraveno od raca

Já už mám přezutý všechny 4 :p

Tak to tak nech jedna strana když napadne snih a druhá pokud bude mirná zima :palec2:

to víš že sem vlasto přemejšlej ....    :smich:..  tak už sem to taky dodělal jen sem musel přejet do "garáže" kde není betonová podlaha a je tam trochu stísněnej prostor(viz.foto),zejtra vytahnu wapku a zkusim ty letnaky vypucovat

zavidím kompresor, já musel na benzínku :D

jo tak kompresor je šikovna věcička tenhle je ale uplně obyč myslim že stál něco kolem trojky na to dofukování kol bohatě stačí

jo, to stačí, ale tak pro mě by byl zbytečnej, s těma pneu si sjedu na benzíku, rovnou jí dám i nažrat :D a mám to z krku :)

to asi jo.....ja ho použivám i na čištění motorovky,bubnů apod.kokotin.. :smich:.... 

Zdarec hošani koukám že už všichni horentně přezouváte.

Upraveno od Riper

ahoj......no rano už je na nule a v mim případě na sjetych letnakach už sem se bál.na nich se jelo blbě i za mokra, celkem slušně to klouzalo... :feve:...tak sem přezul trochu dřív.

Tak to chápu.Mě se ale pořád nechce a dneska sem zjistil že mi nějaká svině šlohla 1čepičku z ventilku, :aggressive: nechápu.jdu na cígo ;)

no mě se taky moc nechtělo...ale moje drahá polovička na mě začla trochu naléhat a dělat psí oči tak sem se na to vrhnul.

mě se taky moc nechtělo, vypadá to na těch zimákách hrozně, ale ráno právě už jsou teploty dost nízko :feve:

Já mám kompresor na traktouru,ale kola dofukuju ručně, už je to hoooodně dávno jsme koupili nožni pumpu se dvěma pístama a na to dofouknutí apsolutně super,cely kolo bych stim ale foukat nechtěl.

Já počítám letos s převážením takže vzduch snad bude v ceně :)zatim cus

Upraveno od Riper

jj zdarec safra dorazila navštěva dvě švagrový + jeden nastavijící tak zatim jdu se věnovat kolektivu..... :palec2:

• Autor

ne,. že tam vytáhneš nějaký to zboží, který jsi nakoupil tady v obchůdku :smich:

ještě toho trochu stando... :).....  bylo jenom vínečko a chlebíčky ;)

ted sem akorat marně zkoušel vyčistit alu tak aspon z toho nejhoršího a ještě jsem zjistil že v prde.i jsou i zadní plaště tak holt po zimně mě čeka zase nekonečnej vyběr novych gum.....mate nějaky typy na značku/typ? ....jo a nasadil jsem na zimaky poklice a je to opravdu nadhera... :smich:...... pohled na auto po změně ze 195/50 na 165/70 je opravdu uchvatej auto vypadá jak na bruslích... :smich:

JO, to jsou pěkný brusle :D Já mám naštěstí 185/60 tak to ještě není zas tak hrozný :D

po takovym rozměru jsem taky koukal,ale dočet jsem se že na ně nejsou povoleny sněhový řetězy.sice sem je nikdy nepotřeboval,ale letos planujem v zimě někam vyjet tak co kdyby nahodou. :)

aha, tak to ani nevím, ale já je ani nemám, tak to mi je jedno :D

]njn asi moc čtu...  :smich:...  post-2444-061708400 1287308262_thumb.jpg....  ještě záleži na ET 

Upraveno od raca

Nevadí, stejně se fábkou do hor ani nechystám :)

Tak na řetězy zaleží jaké máš ET,když dáš disky s ET43 tak mužeš dát 185/60/14.Až budu dávat zimáky tak se musím podívat.

jinak dobré poledne pánové.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.