Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to víš že sem vlasto přemejšlej ....    :smich:..  tak už sem to taky dodělal jen sem musel přejet do "garáže" kde není betonová podlaha a je tam trochu stísněnej prostor(viz.foto),zejtra vytahnu wapku a zkusim ty letnaky vypucovat

Vloženo

ahoj......no rano už je na nule a v mim případě na sjetych letnakach už sem se bál.na nich se jelo blbě i za mokra, celkem slušně to klouzalo... :feve:...tak sem přezul trochu dřív.

Vloženo

Já mám kompresor na traktouru,ale kola dofukuju ručně, už je to hoooodně dávno jsme koupili nožni pumpu se dvěma pístama a na to dofouknutí apsolutně super,cely kolo bych stim ale foukat nechtěl.

Vloženo

ted sem akorat marně zkoušel vyčistit alu tak aspon z toho nejhoršího a ještě jsem zjistil že v prde.i jsou i zadní plaště tak holt po zimně mě čeka zase nekonečnej vyběr novych gum.....mate nějaky typy na značku/typ? ....jo a nasadil jsem na zimaky poklice a je to opravdu nadhera... :smich:...... pohled na auto po změně ze 195/50 na 165/70 je opravdu uchvatej auto vypadá jak na bruslích... :smich:

Vloženo

po takovym rozměru jsem taky koukal,ale dočet jsem se že na ně nejsou povoleny sněhový řetězy.sice sem je nikdy nepotřeboval,ale letos planujem v zimě někam vyjet tak co kdyby nahodou. :)

Vloženo

Tak na řetězy zaleží jaké máš ET,když dáš disky s ET43 tak mužeš dát 185/60/14.Až budu dávat zimáky tak se musím podívat.

jinak dobré poledne pánové.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...