raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) kwa.....tak sem začal přezouvat.udělam dvě kola a chcanec jako kra.a.do prčic ... Editováno: 16. Říjen 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Já už mám přezutý všechny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tak to tak nech jedna strana když napadne snih a druhá pokud bude mirná zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 to víš že sem vlasto přemejšlej .... .. tak už sem to taky dodělal jen sem musel přejet do "garáže" kde není betonová podlaha a je tam trochu stísněnej prostor(viz.foto),zejtra vytahnu wapku a zkusim ty letnaky vypucovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 zavidím kompresor, já musel na benzínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jo tak kompresor je šikovna věcička tenhle je ale uplně obyč myslim že stál něco kolem trojky na to dofukování kol bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jo, to stačí, ale tak pro mě by byl zbytečnej, s těma pneu si sjedu na benzíku, rovnou jí dám i nažrat a mám to z krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 to asi jo.....ja ho použivám i na čištění motorovky,bubnů apod.kokotin.. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Zdarec hošani koukám že už všichni horentně přezouváte. Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 ahoj......no rano už je na nule a v mim případě na sjetych letnakach už sem se bál.na nich se jelo blbě i za mokra, celkem slušně to klouzalo... ...tak sem přezul trochu dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tak to chápu.Mě se ale pořád nechce a dneska sem zjistil že mi nějaká svině šlohla 1čepičku z ventilku, nechápu.jdu na cígo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 no mě se taky moc nechtělo...ale moje drahá polovička na mě začla trochu naléhat a dělat psí oči tak sem se na to vrhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 mě se taky moc nechtělo, vypadá to na těch zimákách hrozně, ale ráno právě už jsou teploty dost nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Já mám kompresor na traktouru,ale kola dofukuju ručně, už je to hoooodně dávno jsme koupili nožni pumpu se dvěma pístama a na to dofouknutí apsolutně super,cely kolo bych stim ale foukat nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Já počítám letos s převážením takže vzduch snad bude v ceně :)zatim cus Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jj zdarec safra dorazila navštěva dvě švagrový + jeden nastavijící tak zatim jdu se věnovat kolektivu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 ne,. že tam vytáhneš nějaký to zboží, který jsi nakoupil tady v obchůdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 ještě toho trochu stando... ..... bylo jenom vínečko a chlebíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ted sem akorat marně zkoušel vyčistit alu tak aspon z toho nejhoršího a ještě jsem zjistil že v prde.i jsou i zadní plaště tak holt po zimně mě čeka zase nekonečnej vyběr novych gum.....mate nějaky typy na značku/typ? ....jo a nasadil jsem na zimaky poklice a je to opravdu nadhera... ...... pohled na auto po změně ze 195/50 na 165/70 je opravdu uchvatej auto vypadá jak na bruslích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 JO, to jsou pěkný brusle Já mám naštěstí 185/60 tak to ještě není zas tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 po takovym rozměru jsem taky koukal,ale dočet jsem se že na ně nejsou povoleny sněhový řetězy.sice sem je nikdy nepotřeboval,ale letos planujem v zimě někam vyjet tak co kdyby nahodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 aha, tak to ani nevím, ale já je ani nemám, tak to mi je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) ]njn asi moc čtu... ... .... ještě záleži na ET Editováno: 17. Říjen 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Nevadí, stejně se fábkou do hor ani nechystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Tak na řetězy zaleží jaké máš ET,když dáš disky s ET43 tak mužeš dát 185/60/14.Až budu dávat zimáky tak se musím podívat. jinak dobré poledne pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.