Říjen 17, 201014 r dalo to praci se donutit :-) a ted už sem spokojenej pustil jsem si film cela 211 nebo jak se to jmenuje tak to snad nebude nějaka divočina...
Říjen 17, 201014 r no zatim to nevypada nejhůř ... tak snad to nebude uplna kokotina jako polovina filmu co tu mame
Říjen 18, 201014 r Autor no já to jen zkoušel už do toho čumim 3 hodiny hlavu jak patrací balon a nevim zatim vede nokia c6 ale nevim nevim asi se nato vyseru a necham si ten svuj starej tak vezmi n6 a máš klid
Říjen 18, 201014 r myslíš C6? no zatim to je favorit ted mam e66 tak si myslim že přechod by neměl bejt složitej jen se bojim že je větší a těžší a že mi to bude v kapse stahovat kalhoty :-))))
Říjen 18, 201014 r Autor prosím tě, tak si vezmeš pásek a bude to zajdi někam do prodejny a koukni na něj a uvidíš
Říjen 18, 201014 r pásek nosim stando normalně ale nejspíš vyhrabu šle po dědovi.... ... aspoň se budu děvčata ohlížet co je to za chlapáka...
Říjen 18, 201014 r nazdar vlasto .... o ničem novym nevím asi mám nízkou hladinu THC v krvi... ... dneska ráno jsem poprví vyzkoušel flekovat s novyma zimakama ještě že už jsem přezul....ten zajíc co mi skočil těsně před auto se podruhy narodil...
Říjen 18, 201014 r To máš teda štěstí páč kdybys ho přejel tak na Tebe pošlu Kubišku se Srstkou a se Srstkou bych si bejt Tebou nezahrával.
Říjen 18, 201014 r ufff to sem si teda oddych ...... škoda že sem takovy štěstí neměl loni kdy sem poslal k pánu jednoho srního kamikazze.... :-))))))....tak se modlim že srstka už není ve formě a kubišce snad uteču....
Říjen 18, 201014 r Autor JJéééééééé Jindřich ---chlapák--- :smich: :smich: vivat Standis dík konečně někdo kdo ocení mojí práci, z něho by jsi si Jindro měl brát příklad
Říjen 18, 201014 r ok už jsem si na tu změnu zvyk a docela se mi libí ...... .... jen jsem se ještě doma herečce nepochlubil jak sem tady oblíbenej......
Říjen 18, 201014 r nazdar liborus perversus tos mi připoměl že jsem ještě nezkouk novinky na zvraceny.cz......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.