raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 dalo to praci se donutit :-) a ted už sem spokojenej pustil jsem si film cela 211 nebo jak se to jmenuje tak to snad nebude nějaka divočina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ten tu mám taky, kámoš říkal, že je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 no zatim to nevypada nejhůř ... tak snad to nebude uplna kokotina jako polovina filmu co tu mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 a co tam máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) není to uplně všechno ještě... apod. . . . . Editováno: 17. Říjen 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 To máte v práci jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jdu spát, tak se tu měj a užij si filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 no kolega tady ma exterák....tak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 no já to jen zkoušel už do toho čumim 3 hodiny hlavu jak patrací balon a nevim zatim vede nokia c6 ale nevim nevim asi se nato vyseru a necham si ten svuj starej tak vezmi n6 a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 myslíš C6? no zatim to je favorit ted mam e66 tak si myslim že přechod by neměl bejt složitej jen se bojim že je větší a těžší a že mi to bude v kapse stahovat kalhoty :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 prosím tě, tak si vezmeš pásek a bude to zajdi někam do prodejny a koukni na něj a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 pásek nosim stando normalně ale nejspíš vyhrabu šle po dědovi.... ... aspoň se budu děvčata ohlížet co je to za chlapáka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 JJéééééééé Jindřich ---chlapák--- :smich: :smich: vivat Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 bejt tebou tak tady moc nehulákam - nevíš jak se standa vysp®al...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jinak dobrý večer všem se ho nebojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 ještě aby jsme se ho bali drzouna jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Zdaar zdaar zdaar.Tak co nového v Coffe shopu bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 nazdar vlasto .... o ničem novym nevím asi mám nízkou hladinu THC v krvi... ... dneska ráno jsem poprví vyzkoušel flekovat s novyma zimakama ještě že už jsem přezul....ten zajíc co mi skočil těsně před auto se podruhy narodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 To máš teda štěstí páč kdybys ho přejel tak na Tebe pošlu Kubišku se Srstkou a se Srstkou bych si bejt Tebou nezahrával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 ufff to sem si teda oddych ...... škoda že sem takovy štěstí neměl loni kdy sem poslal k pánu jednoho srního kamikazze.... :-))))))....tak se modlim že srstka už není ve formě a kubišce snad uteču.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 JJéééééééé Jindřich ---chlapák--- :smich: :smich: vivat Standis dík konečně někdo kdo ocení mojí práci, z něho by jsi si Jindro měl brát příklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 ok už jsem si na tu změnu zvyk a docela se mi libí ...... .... jen jsem se ještě doma herečce nepochlubil jak sem tady oblíbenej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Nazdar prasáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 nazdar liborus perversus tos mi připoměl že jsem ještě nezkouk novinky na zvraceny.cz...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 to jsem moc rád jindro a doma se hezky pochlub, aby věděla co má doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.