Pitris.K Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Kuci uměl by mi někdo hodit ty bílé kola z červené fabky na mou stříbrnou?Bez snížení prosím.Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) a stačí to takto..? Jinak sorry, ve předu máš třemy z vnitřní strany :D až tak moc se mi s tím nechtělo hrát, ale pro představu to myslím stačí.. ty kola vypadaj pěkně, ne? Editováno: 1. Prosinec 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Perfekt, ty nevypadá to vůbec zle...Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Nechcem sa ti do toho miešať, ale mne sa viac páčia originály A ak budeš potrebovať nejaký VT, pokojne mi napíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.