Publikováno Říjen 17, 201014 r Dobry den, chci se zeptat na jednu vec, mam 1.6ku 74kw a pred mesicem jsem koupil novou baterku a to 60AH. stara mi asi po 8 letech odesla. Ted k problemu. Kdyz startuji tak se z prostoru pod volantem oziva takove jakoby cvakani-lupani. To prave delalo i se starou baterkou a pak mi odesla. Lupani-cvakani se stupnovalo az pri startu se mi vymazaly vsechny hodnoty na palubnim pocitaci! jinak tedy vsechna elektrika funguje tak jak ma, a alternator je rok po kompletni GO. Zna tady nekdo tenhle problem setkal se stim uz nekdo?? Byl bych moc nerad kdybych nenastartoval!! Dekuji
Říjen 17, 201014 r zjisti ktery to je to relátko...tipoval bych to na relátko co odlehčuje svorku X. radek
Říjen 17, 201014 r Autor Takze relatko??? a kde presne ho hledat?? je to opravdu nekde kolem volantu??
Říjen 18, 201014 r pod volantem nad pedaly sundej zespoda dekl a nalevo nahore je ram s relatky, pro lepsi pristup je dobry sundat cely spodni dil palubky u ridice, drzi na par torxech pozor na sroubek za vypinacem na svetla, musi se nejdriv vyndat vypinace, jejich ramecek a pak se k nemu dostanes (vyndani vypinace na svetla: zamacni otocnou cast dovnitr a pote s ni pootoc jako kdyz chces zapnout svetla, vytahni cely vypinac ven)
Říjen 25, 201014 r Zdravim. Taky mi nějaký cvaká. Cvaká když za jízdy zatáčim, třeba na kruháči. Když stojim a točim volantem tak necvaká. OC1 1.6 75kw AVU Díky moc Upraveno Leden 17, 201114 r od Sapici
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.