Martin.sv Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Ja zase slysel, ze spatna vaha se na diagnostice neda zjistit:-( nebo jak to je?? A muze vaha mit vliv pri delsi ceste na reakci?? Mam na mysli, ze jedu cca 500km v kuse a zhruba po cca150km, kdy motor pekne tahne najednou prestane tahnout ci reagovat na plyn a nevhce se motoru do otacek a kdyz ho dostanu, tak je motor slyset vic nez obvykle!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Něco se na váze dá změřit, 01 motor, 08- blok meř. hodnot, Kanál 10 – plný plyn a sledovat třetí sloupec, mělo by to být kolem 1200, pokud pod 1000 je někde chyba, ale to mám jen vyčtené. Každopádně půjč si od někoho váhu a máš hned jasno, nebo ji odpoj sice ti to hodí chybu a budeš mít trochu větší spotřebu, ale auto pak pojede na přednastavené hodnoty a tím tu váhu můžeš vyloučit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 A kdes to vycetl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokz Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Opraveno.Půl roku jsem hledal závadu a nic i značkový servis nic nenašel. Nakonec jsem vyměnil baterku a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 psal jsem to uz na zacatku, ze to dela baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Ja menim baterku co rok a otacky jsou stale zvysene:-( fakt nevim... cim by to mohlo byt zpusobene?? A to parkuji v garazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.