pekrato Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Zdravím vespolek, doporučte někoho na softwarové vypnutí EGR ventilu na motoru BKC z východních čech. Díky za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerow Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Chtěl bych se zeptat. Co tím chceš docílit? Máš s ním nějaký problém nebo chceš jenom dopřát motoru čerstvější vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 1. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Ne motor je v pořádku, jenom jsem zkusil zaslepit přívod do EGRu a svítí mi kontrolka motoru a maxidot hlásí "do dílny, kontrola emisí". Jinak po vyjetí dvou nádrží se mi zdá, že motor jde lépe odspodu ale trochu déle se ohřívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.