Přejít na obsah

Nejde dálka

radek.me

Doporučené příspěvky

Po výměně komfortky mě nejde zprovoznit dálka. Hlásí to chybu 01179 programování klíčku chybné. Už si s tim fakt nevim rady :-(

postupuji takto: zapnu klíček, zadám kanál 46, přizpůsobení, 00-načíst-uložit, dál dám 01- načíst- zadám novou hodnotu 00001 dám testovat-uložit a do 3 sekund zmáčknu zamknutí. Dle mě to dělam podle návodu, ale možná jsem něco pochopil jinak fakt nevim :-( pamět závad je čistá.

Může někdo poradit ?

Editováno: , autor: radek.me
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože jsem měl jen origo centrál bez DO, tak jsem koupil komfortku 433E a novej klíč 1J0 959 753 DA 434mhz třítlačítko. Imobilzer normálně funguje, ale tu dálku nemůžu prostě rozchodit :-(

Edit: tak ted jsem byl ve Škodovce v servisu a zkoušeli nahrát jinej klíček a taky jim to nešlo, takže jsem pravděpodobně koupil nějakou špatnou komfortku u který ta dálka nejde :-(

Ted jsem objednal jinou tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak komfortka vyměněna a stále stejnej problém :-( nemůžu mít chybu v kodování ? mám přední okna v el a centrá,l takže mě to vychází na 00067, fakt už nevim, pamět závad je čistá jen vždy při pokusu nahrát tu dálku to vyhodí tu chybu 01179 :help:

EDIT: tak nakonec vyřešeno díky Honzovi72, zjistil že dálka v novém klíči je nefunkční :-( dal jinou a konečně to funguje :) . Díky moc :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Po výměně komfortky mě nejde zprovoznit dálka. Hlásí to chybu 01179 programování klíčku chybné. Už si s tim fakt nevim rady :-(

postupuji takto: zapnu klíček, zadám kanál 46, přizpůsobení, 00-načíst-uložit, dál dám 01- načíst- zadám novou hodnotu 00001 dám testovat-uložit a do 3 sekund zmáčknu zamknutí. Dle mě to dělam podle návodu, ale možná jsem něco pochopil jinak fakt nevim :-( pamět závad je čistá.

Může někdo poradit ?

MUSÍŠ MÍT JEDEN KLÍČ VE DVEŘÍCH SEM TO ČET V NĚJAKÝ PŘÍRUČCE A DRUHEJ V ZAPALOVÁNÍ

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...