TURBO Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 MÁM STŘÍBRNOU METALÍZU A NA LAKU JSOU TAKOVÉ TEČKY VYPADAJÍ JAKO REZ,JE TO PRÝ KYSLIČNÍK SOLI NEBO NĚCO TAKOVÉHO, MÁTE ZKUŠENOSTI JAK SE TOHO ZBAVIT? NĚJAKÝ DOBRÝ PŘÍPRAVEK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Mám vždycky po zimě totéž, co nesleze při mytí šamponem, tak při konzervaci jde většinou dolů. Když něco zůstane, libovolnej lešticí přípravek to spolehlivě odstraní.(mytí i konzervace samozřejmě ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Zapoměl jsem možná to podstatný: tu pecku uprostřed, co tam někdy je, s citem odloupnu jednoduše nehtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Leštící pasta. Na značce asi nezáleží. Pořádně přitlačit a kroužit a kroužit. Včera jsem na tom nechal ruce Ale zase je stříbrná, jak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Neni spis lepsi lokalne nejakou houbou trebas na hmyz, nez rovnou lestici pastou a jeste hodne tlacit? Jen se ptam... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TURBO Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak jsem byl za kolegou a poradil mi podotýkám ,že auto nebylo pořádně leštěno 5 let, takže spodek dveří a celkově vypadalo hrozně. Dal mi radu vzít kryt od cédečka a odstranit ty největší nečistoty, je to cítit jak jdou pryč , pak odmastit a zbavit se asfaltu a potom leštičku s pastou . Začal jsem v 10 ráno a skončil v 16 hod ale auto jak lusk jinak cena za takové vyčistění se pohybuje kolem 1000kč až 1500 ne-li více .Jo a má se potom jěště navoskovat to už jsem nestihl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Já to beru každý rok Tempem je to o pracky,ale funguje to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Turbo: To mi vysvětli, ty jsi krabičkou od CD škrábal auto??? Při četení těchto řádků mám husí kůži. Já jsem viděl na tyhle "strupy" sprej od fy. Coyote. Funguje to skvěle, sundá nádherně asfalt a jiný marast z karoserie. Ale teď nevím, jak se jmenuje. A to, že nemáš auti 5 let naleštěný, to je základní problém! Proto to na laku tak moc drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TURBO Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 MilaneII auto jsem neškrábal jenom jsem sundával takové ty rezavé tečky , netlačil jsem na to , jenom kopíroval plech , auto nebylo čištěné 5 let protože ho předemnou puvodní majitel nečistil a já myslel že to lehce vyčistím a mylil jsem se . Možná jak sem to čistil tím krytem mohl jsem udělat někde jemný škrábanec, ale ten sem pak vyleštil leštičkou a pastou přímo od borců co s tím dělají. Jinak jsem to zkoušel předtím všelijak ale šlo to blbě díky tomu krytu od CD mi to šlo super , dělal jsem s tím dveře , blatníky a narazníky zbytek jsem jenom leštil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 mám chlapi stejný problém, ale asi to nechám udělat firmu na renovaci laku. Budu to mít super a nepodřu si auto. Aspoň doufám že mi jej nepodřou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Před půl roke se to řešilo tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3513&st=0 O víkendu budu zkoušet ten Sonax, tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 ano ano SONAX doporučuji nejlepší kvalita já to mohu potvrdit.mám doma asi 6 různejch leštěnek a mám je jen na parádu.až sem našel SONAX 1 velmi snadno se nanáší 2 následně se perfektně rozleští.výsledek je skvělí.dokonce jsem koupil i turtle a nevím nevím.skoušel sem to na dveřích půl turtle a půl sonax.sonax vyhrál.rozdíl byl vidět docela dost turtle mi nechával takovej jemnej prášek a byl i matnější oproti sonaxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 ano ano SONAX doporučuji nejlepší kvalita já to mohu potvrdit.mám doma asi 6 různejch leštěnek a mám je jen na parádu.až sem našel SONAX 1 velmi snadno se nanáší 2 následně se perfektně rozleští.výsledek je skvělí.dokonce jsem koupil i turtle a nevím nevím.skoušel sem to na dveřích půl turtle a půl sonax.sonax vyhrál.rozdíl byl vidět docela dost turtle mi nechával takovej jemnej prášek a byl i matnější oproti sonaxu. Co je to za SONAX? Jak se to jmenuje presne? Pridam sem svuj dotaz. Jak doporucujete kdo osetrit auto jedenkrat za cas po umyti, mam dat nejakou lestenku a na to jeste vosk, nebo staci jen lestenka, nebo jen vosk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 (editace) Já používám už víc jak 12 let tento MacBrite za 300,-. Dají se s ním klidně přejet plasty, i okna! Nedělá šmouhy a při zasychání netvoří prach, který pak elektrizuje a nejde setřít dolů! Na karoserii udělá hladký film, že když na př. kapotu položím hadřík, tak po ní sám sjede. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricho Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 a kde tenhle pripravek kupujes? Jo taky bych se chtel zaptat kde se da sehnat ten hadrik na lesteni auta? ty obyc hadry co mam doma poustej chlupy nebo takovaj jemnej prach kterej nejde z auta dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.