rosta.felicia Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 má někdo dobré zkušenosti s rozpouštěčem karbonu v motoru? Prostě neco nalít chvíli pojezdit vyměnit olej a mít čistý motor jestli to téma tu už je moc se omlouvám ale nanašel jsem ho. díky za rady a zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Můj mechanik něco takovýho má. Naliješ do oleje-starýho, najedeš cca 50 km a ven s tím. Ale nedoporučujou to používat každou výměnu. Ale třeba až po 100 000 km. A pokud máš načlý těsneění pod hlavou tak todle ho dodělá. Pokud chceš vyčistit pal. soustavu tak 1/4 E85 do benzínu a vyjet takle 3 nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 no to by mě zajímalo a nevíš označení a výrbce? na ten motor. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Maj to od nějakýho "ceťáka" Bych mu musel zejtra zavolat, jestli zná výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.