lopina Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Zdravím, mám teď takový problém, že když sešlápnu brzdový pedál cítím od pravého předního kola vibrace je to horší když jen brzdím slabě a když sešlápnu brzdu tvrději tak se vibrace zmírňují. Neměl někdo už tento problém a nebo nevíte jaký může být problém na nápravě?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Co zvlněný brzdový kotouč? Občas se to na OII stane, když se razantně probrzdí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Zdravím, mám teď takový problém, že když sešlápnu brzdový pedál cítím od pravého předního kola vibrace je to horší když jen brzdím slabě a když sešlápnu brzdu tvrději tak se vibrace zmírňují. Neměl někdo už tento problém a nebo nevíte jaký může být problém na nápravě?Díky. Ano, vymena kotouc i desky ale ted po 40.000 to mam zase o(( A to nebrzdim nejak na krev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopina Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 JJ to mě napadlo také, že by to mohl dělat kotouč,ale to jsem si říkal že by to muselo kopat i do brzdového pedálu nebo ne?Někdo mě ještě říkal že to můžou dělat silentbloky na rameni,tak nevím. Ty kotouče dá se nějak zjistit že je zvlněnej?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.