Publikováno Říjen 27, 201014 r Zdravím, mám teď takový problém, že když sešlápnu brzdový pedál cítím od pravého předního kola vibrace je to horší když jen brzdím slabě a když sešlápnu brzdu tvrději tak se vibrace zmírňují. Neměl někdo už tento problém a nebo nevíte jaký může být problém na nápravě?Díky.
Říjen 29, 201014 r Zdravím, mám teď takový problém, že když sešlápnu brzdový pedál cítím od pravého předního kola vibrace je to horší když jen brzdím slabě a když sešlápnu brzdu tvrději tak se vibrace zmírňují. Neměl někdo už tento problém a nebo nevíte jaký může být problém na nápravě?Díky. Ano, vymena kotouc i desky ale ted po 40.000 to mam zase o(( A to nebrzdim nejak na krev.
Říjen 31, 201014 r Autor JJ to mě napadlo také, že by to mohl dělat kotouč,ale to jsem si říkal že by to muselo kopat i do brzdového pedálu nebo ne?Někdo mě ještě říkal že to můžou dělat silentbloky na rameni,tak nevím. Ty kotouče dá se nějak zjistit že je zvlněnej?Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.