Publikováno Listopad 4, 201014 r Cau chystam si sám vyměnit páčku směrových světel.Volant by měl držet nejaky TORX ale nevím jaký. Vite někdo čílso toho torxu??? nechce se mi do toho pouštet a pak zjistit že ho nemam . Předem díky moc za odpovědí. mj. jina záludnost tam snad není
Listopad 4, 201014 r Je to tisichran a ma oznacenie M12. Ked pojdes do predajne a povies se potrebujes M12,Tak ti bude pasovat na demontaz volantu.!!!! LINK: http://lasertools.co.uk/item.aspx?cat=278&item=1711 Upraveno Listopad 4, 201014 r od PROCHY603
Listopad 5, 201014 r Autor Jo je to M12 dík když jsem jen sundava airbag tak na airbagu je zlutej konektor co vypada dost chatrne neni do nebezpečný odpojovat aby se to neulomilo?? protože když odpojim konektor od kroužku tak mi porad 2 dratky spojujou airbag a tlačítka volantu
Listopad 5, 201014 r Autor Vite nekdo jestli z toho aurbagu se ten konektor vysune celej ten žlutej nebo se to musi nejak rozdelat na 2 dily?Nerad bych to ponišil
Listopad 5, 201014 r Autor ok dik ta snad víc už vědět nepotřebuju....baterku odpojovat nemusim ne??? stači když nebudu startovat už jsem vypojil konektor z kroužku a nic se nestalo.takže to neni nutny
Listopad 6, 201014 r Jde vo to, aby ještě byl vůbec schopen:kuk: , pěkná blbost jej napadla, ale prý chybama se člověk učí
Listopad 6, 201014 r Autor No tak už jsem si vyměnil páčku směrových světel...baterku jsem neodpojoval a nic nevystřelilo vše je ok.........
Říjen 23, 201113 r ahojte.ja potrebujem tiez vymenit na mojej OTII packu smeroviek.Ako som cital tak to musi ist dolu volant?myslel som,ze to pojde aj bez toho ci nie? dik za radu
Říjen 23, 201113 r dakujem za radu aj ked ma to netesi vobec.Idem si niekde pohladat,ze ako sa dava volan dolu aby som nahodou nevystrelil airback:-))
Říjen 23, 201113 r DALLAS: Ved tu mas vsetko napisane. Odpojit baterku, demontovat airbag, Demontovat volant potebujes na to specialny kluc tisichran M12, vymenit packu ,zmontovat.
Listopad 22, 201113 r Ahoj, chystam sa vymenit volant za novsi na O2, rv2006. Od znameho som pocul ze po dobrati volantu je potrebne znova nastavit uhol natocenia volantu. Nikde som to tu nenasiel, tak by som rad vedel co je na tom pravdy. Ak to treba znovu nastavit, musim do servisu alebo staci VAG kabel? Aky je s tym postup
Listopad 27, 201113 r na přehození volantu nepotřebuješ nic natáčet. Jen ho tam musíš posadit rovně. Možná bude problém s airbagem na O2 ale u superba 1 problem není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.