Přejít na obsah

Sundání volantu - výměna páčky směrových světel

lada

Doporučené příspěvky

Cau chystam si sám vyměnit páčku směrových světel.Volant by měl držet nejaky TORX ale nevím jaký. Vite někdo čílso toho torxu??? nechce se mi do toho pouštet a pak zjistit že ho nemam . Předem díky moc za odpovědí. mj. jina záludnost tam snad není

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo je to M12 dík když jsem jen sundava airbag tak na airbagu je zlutej konektor co vypada dost chatrne neni do nebezpečný odpojovat aby se to neulomilo?? protože když odpojim konektor od kroužku tak mi porad 2 dratky spojujou airbag a tlačítka volantu

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...
  • o 5 týdny později...

Ahoj,

chystam sa vymenit volant za novsi na O2, rv2006. Od znameho som pocul ze po dobrati volantu je potrebne znova nastavit uhol natocenia volantu. Nikde som to tu nenasiel, tak by som rad vedel co je na tom pravdy. Ak to treba znovu nastavit, musim do servisu alebo staci VAG kabel? Aky je s tym postup

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...