tomina Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Marně se někde snažím sehnat gumový koberec do kufru OII combi s mezipodlahou. Libi se mi ten, co prodava Skodovka, ale ten na mezipodlahu nedelaj. Na aukru jsem nasel treba i vanu do kufru s mezipodlahou, ale nevim jaka bude kvalita. http://aukro.cz/item1282205748_vana_do_kufru_skoda_octavia_ii_combi_nemec_verze.html Preci jen dost casto v kufru vozim i ne zrovna moc cisty veci ;-) Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Já si myslím že to je podobný materiál jako mám já. Tak že v pohodě. To leda, že by si vozil v autě hromadu rozmlácenejch obkladaček tak pak by si jí asi udělal. Je to taková tvrdší guma nebo spíš plast. A za ty peníze běž do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Mě by hlavně zajímalo, jak to v autě vypadá, jestli opravdu sedí rozměry a jestli se nějak "nekroutí". V O1 combi jsem měl podobnou vanu od Škodovky a ta teda neseděla vůbec, kroutila se snad všude. Byl jsem blbej, že jsem jim to nešel omlátit o hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Mě by hlavně zajímalo, jak to v autě vypadá, jestli opravdu sedí rozměry a jestli se nějak "nekroutí". V O1 combi jsem měl podobnou vanu od Škodovky a ta teda neseděla vůbec, kroutila se snad všude. Byl jsem blbej, že jsem jim to nešel omlátit o hlavu. Ne, ne, ne. Sedí to v pohodě. Kdybych neměl naloženej kufr sračkama tak ti to vyfotím. Ale fakt to sedí perfektně a nijak se to nedeformuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Tak diky moc, asi si ji nakonec koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Tady ti přikládám fotky toho koberce. Je tam trochu bordel ale to snad nevadí. Malinko se to odchlipuje u prahu kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Super diky moc, tahle tvoje vypada dobre. Diky za fotky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Mam jednu do sedanu navic..je nepouzita..jestli chces tak je za 500 tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 je to už viac ako 2 roky,tak to asi má vybavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Taky jsem si potom vsimnul.. ale i tak kdyby ji nekdo chtel, tak at se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Také sháním gumovou nebo plastovou vanu do kufru O2 Combi s mezipodlahou. Máte někdo nějaký tip? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.