Publikováno Listopad 5, 201014 r Čau oproti O2 Scoutíkovi a RS které jsem měl před S2 tak mi ve předu chybí dvojitá sluneční clona.. nedá se to nějak dodělat ? Taky jsem byl rozčarovanej, že zadní sedačky jsou dělené 2:1 ale podsedák je one-block tedy nedělený, to někdo vymyslel prdelí !
Listopad 21, 201014 r měl jsem auto půjčený a zkoušel jsem i sklápění sedaček... a mám pocit, že jsou i ty sedáky rozdělený... tedy v combi verzi.....
Únor 14, 201114 r Autor No u "kratke" elegence (tedy s topeni v sedackach) je ten podprdelnik vcelku.. Upraveno Únor 16, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Únor 15, 201114 r Ano, podprdelník v zadu je v celku a nejde sklopit. To mě taky sere... Vůbec mi to při koupi nenapadlo, jen jsem čuměl na kufr a viděl, že opěradla složit jdou. Mrdka...
Únor 15, 201114 r Mam sedanoliftback (nevim, proc se rika kratka verze, kdyz meri stejne jako kombi) vzadu bez vyhrivani a sedak je vcelku, ale da se bez problemu vytrhnout a pak jdou sedacky sklopit do roviny.
Březen 24, 201114 r Autor Mam sedanoliftback (nevim, proc se rika kratka verze, kdyz meri stejne jako kombi) vzadu bez vyhrivani a sedak je vcelku, ale da se bez problemu vytrhnout a pak jdou sedacky sklopit do roviny. JJ vytrhnout jde, problem je kdyz potrebujes sklopit jenom "pulku" naplno a nechat tam jedno misto na plnohodnotné sezení.... smolík, musíš tam osobu posadit bez podprdelníku a to nevim jestli není porušení třeba bezpečnosti...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.