Pavel_R. Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Čau oproti O2 Scoutíkovi a RS které jsem měl před S2 tak mi ve předu chybí dvojitá sluneční clona.. nedá se to nějak dodělat ? Taky jsem byl rozčarovanej, že zadní sedačky jsou dělené 2:1 ale podsedák je one-block tedy nedělený, to někdo vymyslel prdelí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almazek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 měl jsem auto půjčený a zkoušel jsem i sklápění sedaček... a mám pocit, že jsou i ty sedáky rozdělený... tedy v combi verzi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) No u "kratke" elegence (tedy s topeni v sedackach) je ten podprdelnik vcelku.. Editováno: 16. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ano, podprdelník v zadu je v celku a nejde sklopit. To mě taky sere... Vůbec mi to při koupi nenapadlo, jen jsem čuměl na kufr a viděl, že opěradla složit jdou. Mrdka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Mam sedanoliftback (nevim, proc se rika kratka verze, kdyz meri stejne jako kombi) vzadu bez vyhrivani a sedak je vcelku, ale da se bez problemu vytrhnout a pak jdou sedacky sklopit do roviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Mam sedanoliftback (nevim, proc se rika kratka verze, kdyz meri stejne jako kombi) vzadu bez vyhrivani a sedak je vcelku, ale da se bez problemu vytrhnout a pak jdou sedacky sklopit do roviny. JJ vytrhnout jde, problem je kdyz potrebujes sklopit jenom "pulku" naplno a nechat tam jedno misto na plnohodnotné sezení.... smolík, musíš tam osobu posadit bez podprdelníku a to nevim jestli není porušení třeba bezpečnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mařek Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 co přesně je a jak to vypadá taková dvojitá sluneční clona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 U dvojité clony se skrývá malé tajemství...není tam v té konfiguraci lampička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fra.nta Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) . Editováno: 17. Duben 2013, autor: Fra.nta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.