žralok Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Co jiného dodat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 úžasný závod ! Gratulace veliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 http://moto.sport.cz/clanek/177921-abraham-vyhral-velkou-cenu-valencie-ma-prvni-vitezstvi-v-ms.html Krásný závod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Určitě gratulace. Bohužel jsem to neviděl, nebyl jsem v dosahu debilizátoru, ale samozřejmě je to hezký závěr sezóny a určitě i příslib do té budoucí. Můžeme si konečně říkat, že máme aspoň jednoho důstojného nástupce člověka, známého jako "Fanánek z Kochánek" - tedy Františka Šťastného. Ten by ve čtvrtek příští týden oslavil 83. narozeniny (narodil se 12. listopadu 1927 v Kochánkách u Benátek nad Jizerou) a byl by tutově moooc ŠŤASTNEJ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Jo jo velka gratulace koukal jsem a porad si rikal ze elias se tam furt mota a za bude nejaka mela nakonec byla,ale ku prospechu Karla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 http://moto.sport.cz/clanek/177927-abraham-si-i-pri-zkracene-hymne-radost-z-triumfu-naplno-uzil.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Taky jse připojuji ke gratulaci a jen tak dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Skvělej závod a naprosto užasný výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.