trabuco Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ahoj všichni, chtěl bych Vás požádat o radu. Mám problém s rádiem STREAM stalo se mi, že se rádio nechce zapnout. Pouze se ve vrchní části objeví černá čárka a nic se nestane. Po několika neuspěšných pokusech se rádio zapnulo, ale za chvíli se zase vyplo, objevila se černá čárka v horní části. Při jízdě v noci jsem poznal, že se rádio můžu zapnout podle toho jestli jsou podsvícené tlačítka, chvíli hraje a pak se opět vypne, vše zhasne a je konec. Na parkovišti rádio občas zapnout jde, ale třeba při otevření dveří se rádio opět vyplo. Může mi někdo poradit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Predpokladám, že to už nie je v záruke. Tak by som sa poobhliadol po nejakom inom. Alebo kúpil rovno Audience. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Příbuzný měl něco podobného, snad krom té čárky na displeji. Stačila mu demontáž a následná montáž - asi špatný kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 asi bych to taky viděl na přinejlepším kontakt...jak psal kolega...vyndat zkouknou a zkusit připojit...pokud to nepomůže...tak rovnou kup někde na netu nový...ne ale stream...to není zrovna hit...i když tuk tuk mě zatím chodí dobře tak snad to i vydrží...až na to, že občas nevyzvrátí CD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trabuco Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Děkuji za rady. Auto již je po záruce. Zkusil jsem reset radia (vytažení pojistky), poté rádio cca týden hrálo bez problému a dnes opět zapíná a vypíná jak se mu chce. Zkusím vytáhnout a zapojit znovu konektory, už me nic jiného nenapadá. Snad se mi to podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Kouknul bych se predevším na kostru radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trabuco Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Pouznám vůbec něco u těch konektorů, vůbec tomu nerozumím, ale do servisu se mi auto davat nechce, snad to rádio vůbec vytáhnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Nemá cenu tu plečku opravovat ,za opravu chtěli 4000,- ty ko.... ! Bezproblémů koupíš za 3000,- s MP3 od 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Nic složitýho, vydloubni opatrně rámeček, na rádiu jsou v rozích 4 krytky a pod nima šroubky. Vytáhnout, rozpojit konektory. a pokud tě nepotká něco, jako mě (viz přílohy), když jsem ho poprvé vyndával od doby, co jsem auto koupil, tak máš napůl vyhráno. Takovou prasečinu jsem už dlouho neviděl, Parot, Alarm, propojky, nic nevypáskovanýho, nezaizilované spoje...divím se, že to neblaflo, jak tohle někdo může takhle udělat ? Držím palce, ať Tě nepotká něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trabuco Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Tak bohužel, mě něco podobného překvapilo, rádio nelze ani vytáhnout, jak jsou kable zasukované a stejně žádné řešení se nenašlo. Auto bylo servisované pouze ve škodovce a tohle co provedli je pro mě další důvod proč nechci dávat auto do servisu škoda. Za tuhle práci by se musel stydeť aji učeň. Pěkně mě to sere akorát .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Prosím o radu - mám stream mp3 a nějak se mu nechce brát CD (zlobí) Mám k dispozici od kolegy druhé rádio stream mp3 (koupil si s navigací), můžu toto jeho radio vzit a přemontovat do svého auta? Bude vše hned fungovat, nebo je třeba něco kodovat? Případně prosím návod na demontáž. Díky Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.