Přejít na obsah

Problém Stream


Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, chtěl bych Vás požádat o radu. Mám problém s rádiem STREAM stalo se mi, že se rádio nechce zapnout. Pouze se ve vrchní části objeví černá čárka a nic se nestane. Po několika neuspěšných pokusech se rádio zapnulo, ale za chvíli se zase vyplo, objevila se černá čárka v horní části. Při jízdě v noci jsem poznal, že se rádio můžu zapnout podle toho jestli jsou podsvícené tlačítka, chvíli hraje a pak se opět vypne, vše zhasne a je konec. Na parkovišti rádio občas zapnout jde, ale třeba při otevření dveří se rádio opět vyplo. Může mi někdo poradit.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi bych to taky viděl na přinejlepším kontakt...jak psal kolega...vyndat zkouknou a zkusit připojit...pokud to nepomůže...tak rovnou kup někde na netu nový...ne ale stream...to není zrovna hit...i když tuk tuk mě zatím chodí dobře tak snad to i vydrží...až na to, že občas nevyzvrátí CD :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Děkuji za rady. Auto již je po záruce. Zkusil jsem reset radia (vytažení pojistky), poté rádio cca týden hrálo bez problému a dnes opět zapíná a vypíná jak se mu chce. Zkusím vytáhnout a zapojit znovu konektory, už me nic jiného nenapadá. Snad se mi to podaří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic složitýho, vydloubni opatrně rámeček, na rádiu jsou v rozích 4 krytky a pod nima šroubky. Vytáhnout, rozpojit konektory. a pokud tě nepotká něco, jako mě (viz přílohy), když jsem ho poprvé vyndával od doby, co jsem auto koupil, tak máš napůl vyhráno.

Takovou prasečinu jsem už dlouho neviděl, Parot, Alarm, propojky, nic nevypáskovanýho, nezaizilované spoje...divím se, že to neblaflo, jak tohle někdo může takhle udělat ? :blbec: Držím palce, ať Tě nepotká něco podobného.

post-57648-086443700 1290364799_thumb.jp

post-57648-099097600 1290365137_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak bohužel, mě něco podobného překvapilo, rádio nelze ani vytáhnout, jak jsou kable zasukované a stejně žádné řešení se nenašlo. Auto bylo servisované pouze ve škodovce a tohle co provedli je pro mě další důvod proč nechci dávat auto do servisu škoda. Za tuhle práci by se musel stydeť aji učeň. Pěkně mě to sere akorát .... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Prosím o radu - mám stream mp3 a nějak se mu nechce brát CD (zlobí)

Mám k dispozici od kolegy druhé rádio stream mp3 (koupil si s navigací), můžu toto jeho radio vzit a přemontovat do svého auta? Bude vše hned fungovat, nebo je třeba něco kodovat? Případně prosím návod na demontáž. Díky Tomas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...