dakty Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Zdravím, je mi jasné, že éra 120tek už je pryč, ale mám jednu po dědovi zachovalou a na občasné ježdění v zimě. Ale viděl jsem před pár lety v jedné ukazatel spotřeby. Neví někdo z místních, zda-li se dá ještě třeba někde sehnat? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuner#2 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Blbost zapojená na podtlak a o spotřebě nic neříkající... Jinak sehnat se to určitě dá, koukej po inzerci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackxjack Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Blbost zapojená na podtlak a o spotřebě nic neříkající... Jinak sehnat se to určitě dá, koukej po inzerci. jeste to shanis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.