kortez Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ahoj čekám každným dnem svojí novou RS 2.0 TDI. Děsně mě štve že škododka nenabízí k manuální převodovce MF volant. U té stávající Octávie mám úplné ošmatané rádio na tlačících pro přelaďování a i telefonování s páčkou palubního počítače není nic moc. Koukal jsem že samotný volant není problém sehnat. Už jsme tím někdo prošel? Co je všechno potřeba koupit? Volant kabeláž podvolantovka? Dá se to vůbec udělat nebo je to úplná blbost. Je potřeba tahat hodně elektriky? Předem díky za pomoc Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ak máš nové auto, teda už facelift, tak pravdepodobne stačí iba vymeniť volant a správne nakódovať podvolantovku a prípadne aj rádio a máš to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ahoj čekám každným dnem svojí novou RS 2.0 TDI. Děsně mě štve že škododka nenabízí k manuální převodovce MF volant. U té stávající Octávie mám úplné ošmatané rádio na tlačících pro přelaďování a i telefonování s páčkou palubního počítače není nic moc. Koukal jsem že samotný volant není problém sehnat. Už jsme tím někdo prošel? Co je všechno potřeba koupit? Volant kabeláž podvolantovka? Dá se to vůbec udělat nebo je to úplná blbost. Je potřeba tahat hodně elektriky? Předem díky za pomoc Jarda http://forum.skodahome.cz/topic/96949-vymena-volantu/ - nový volant, podvolantová jednotka, páčka stieračov S doinštalovaním HF GSM III, vrátane kabeláže + nakódovanie všetkého cca 3hod práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.