Přejít na obsah

lze dodatecne zapsat do TP dovybaveni - xenony ,sibr apod

vwberni

Doporučené příspěvky

vite nekdo nebo umite zaridit kdyz se do auta udela vse tak jak ma xenony treba samozerejem s naklapenim vymenou tlacitka i ostriku proste 100 procentni .. jestli to jde zapsat do technicaku kde je polozka zvlastni vybava tak by to tam dopsali pak totiz kdyz by se delala nekdy evidencni kontrola tak muze vzniknout problem ze auto ma xenony a dle tp jen halogeny treba diky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veru tak, nikde sa to nepíše.

aha mate pravdu no to nevim proc jsem mel ten dojem :( ... no asi v pojistce ze se to uvadi jsem si to splet ... v kazdym pripade ale pri prodeji se dela evidencni kontrola a vim ze bazar prodaval stary mondeo a neproslo evidencni kontrolou protoze tam byly sedacky bez airbagu a pry dle technicaku (snad ) nebo dle necoho prisli nato maji byt 4 x airbag ...

bude tedy stejny i opacny problem pri prodeji a nasledne evidencce ze auta ma xenony kompletni kdyz je z vyroby nemelo ?

Editováno: , autor: vwberni
Odkaz ke komentáři

evidenčku tohle rozhodně nezajímá,to ti někdo říká pěkné kraviny.Tam kontrolujou VIN a typ motoru a jestli máš airbagy,xenony atd je jim šumafuk.Možná při samotné technické,ale né u evidenčky

hmm tak dik nevim teda co to mlel udajne pri prodeji z bazaru to nasledne prisli vratit ze pri evidencni kontrole rekli ze tam jsou nevhodne gumy a v sedadlech nejsou airbagy ..

Odkaz ke komentáři

U nás existuje kontrola originality. A pokiaľ viem, tak tam auto aj rozoberajú a kontrolujú dátumy výroby jednotlivých dielov (nemali by sa líšiť o viac než 2 roky), tam určite budú preverovať aj výbavu auta podľa štítku.

tak to u nas neni nebo o tom nic nevim uz jsem to slysel od kamose z humene .. to nevim jak by se tvarili nato ze jsem udelal z modelu 06 ..09 face , vymenil interier , dodal navi , dodelal komplet xenony , apod

Odkaz ke komentáři

evidenčku tohle rozhodně nezajímá,to ti někdo říká pěkné kraviny.Tam kontrolujou VIN a typ motoru a jestli máš airbagy,xenony atd je jim šumafuk.Možná při samotné technické,ale né u evidenčky

Když jsem loni přihlašoval faťana a šel jsem na evidenčku, tak po mně chtěl ať vjedu normálně do STK / kdysi to dělal venku/ ale říkal jsem si asi špatně vidí, tak to chce na světlo. A pak začala kontrola : číslo motoru/typ/ , číslo karoserie, kontrola rozměru gum a dokonce vlezl i do kanálu a zkontroloval podvozek. Nějak moc ukonů na evidenčku, ne? :aggressive:

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal a zatím si stojím.Na Evidenčce je povinná kontrola VIN a kódu motoru,dáte jestli má TZ.Pokud to vezme na kanál,kontroluje,jestli auto není ze 2 půlek-s čímž jsem se osobně setkal taky.

Jestli má xenony,airbagy atd ho vůbec nemusí a nesmí zajímat.Můžeš mít auto po kolizi,na nějakou přestavbu atd kde tohle není podmínka aby kontroloval.

Něco jiného je STK,ale ani tam z 99% nekontrolují dle čísla výbavu.Xenony ano,protože se z dodělávání xenonů stal boom a souvisí to s STK,ale airbagy je vůbec nemusí zajímat,to nesouvisí s techn.stavem.Když budeš mít místo aurbagů záslepku,je to tvoje věc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...