petrisa Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Zdravím příznivce (teda hlavně uživatele) roomsterů, jak Vám navíjí zadní pásy? Mě se ten za řidičem nenamotá sám, musím mu pomáhat při každém použití, je to otrava. Ten za spolujezdcem je v pohodě (a je díky sedačce víc v kurzu). Naštěstí jsem v záruce, jak e to u Vás? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Tak to reklamuj!!! Bezpecnostny pas sa musi navijat sam od seba bez pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Oživim toto téma. Zadní pásy se mi taky navíjeji hrozně špatně. Řešim teď co s tím. Existuje nějaká možnost opravy? Něco promazat v navijecím členu? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.