1920 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Zdravím, nevíte někdo kolik se dává brzdové kapaliny při výměně ? Mám OII 1.9 TDi 77kW. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Mám sice 2.0 TDI, ale to je asi uplně fuk. Ve faktuře ze servisu, když mi ji měnili, mám účtováno 1.1 litru. Ale jestli něco nalili na zem, nebo tak něco, to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Nejsem si úplně jist ale mam za dojem,že by se to mělo pohybovat 0,5 - 0,8 L .Záleží na tom jestli brzdovku jen vysáli z nádržky bo vyšlapali z okruhu. Pokud to vyšlapali z okruhu tak by se tam vešlo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1920 Vloženo 15. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Mám sice 2.0 TDI, ale to je asi uplně fuk. Ve faktuře ze servisu, když mi ji měnili, mám účtováno 1.1 litru. Ale jestli něco nalili na zem, nebo tak něco, to netuším. Dik, jde mi hlavne o to kolik toho koupit, asi dva litry teda budou stacit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_h Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 (editace) Ked ju odsaješ,tak iba do nadobky ti vojde 0,5l.Potom si zober ABS+ trubky,čiže 1,2L je realne. Editováno: 27. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Nepiste sem blbosti ze treba 2L brzdovej kvapaliny. Ide tam 0,8L BRZDOVEJ KVAPALINY. LINK: http://www.omv-bixxol.com/en/content/produktpalette/oilfinder.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 0,8L je málo, v dílenské příručce se píše že od každého kola vytlačit 0,2l, ze spojkového pedálu 0,1, to už máš 0,9 + nádobka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.